2017-03-10

Gör det själv #48

Jag älskar internet och det kreativa peppiga nätverket som finns här. Jag har lärt känns massa grymma personer tack vare just internet. Och all inspiration som dessutom finns att hitta här. På tusentals bloggar, på Pinterest, YouTube och Facebook. TACK! Och så mycket material, tips och trix som det bara bjuds på. Gratis för vem som helst att inspireras av och för den delen härma rakt av. Det är viktigt att tänka på ibland, vilken himla lyx det ändå är. Så glöm inte att visa uppskattning till alla ni inspireras av där ute. Genom peppiga kommentarer, likes och stöttning.

Nu kanske detta låter som något slags likes-fiske, men det är inte alls det som var min tanke. Jag vill bara påminna om hur himla viktigt det är att först och främst vara snälla med varandra. Och också att komma ihåg att visa sin uppskattning.

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Mobilskal med tygmärke via Enthralling Gumption – Jag vill uppdatera min telefon med ett nytt mobilskal. Det jag har nu har verkligen gjort sitt. Sprucket på sina ställen med flagnad färg. Ja ni hör ju. Det här som man kan göra själv med hjälp av ett tygmärke känns fint och enkelt.

2. Dekorerade knapphål med ögon via A Beautiful Mess – Jag har sett flera DIY’s av den här typen där en gör något med knapparna på skjortor eller gör någon slags dekoration runt om. Det här vill jag göra en egen variant på. Så fint!

3. Trekantiga underlägg i trä via Homey Oh My – De här trekantiga träunderläggen var riktigt snygga. Det skulle vara ett fint tillägg i köket istället för klassika runda korkunderlägg som jag har nu. Plus fick ett litet akut sug efter en geringslåda eller geringssåg. Perfekt för den här typen av DIY.

4. Vårig löpare via Lovely Indeed – Jag använder otroligt sällan dukar, löpare eller andra bordsdekorationer. Men det är ju himla fint ändå om en ska ha en fest eller bara vill göra en fin dukning. Den här löparen gjorde mig faktiskt glad. Fint till våren om inte annat.

 

Fler grejer du kan göra själv
#35 / #36 /#37 / #38 / #39 / #40 / #41 / #42 / #43 / #44 / #45 /#46 / #47


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Embroidered Patch Phone Case via Enthralling Gumption
2. Eye Spy A Button Up DIY via A Beautiful Mess
3. Wood Triangle Trivets via Homey Oh My
4. Abstract Painted Table Runner via Lovely Indeed

0

Kommentera

Åh gillade verkligen mobilskalet! Och underläggen funkar ju väldigt bra på Monthly Makers marstema! 😀 Så himla viktigt att credda alla bloggare som bjuder så mycket på sig själva. Så tack till dig för det! Du inspirerar något helt otroligt!

Anna María

Men ja! Underläggen passar ju verkligen in på tema geometri, såklart!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.