2017-02-28

Superskaparna – Lampa av gamla leksaker

Superskaparna – Lampa av gamla leksaker | Anna María

Då har andra avsnittet av Superskaparna sänts och nu känns det som att jag har blivit lite varmare i kläderna. Har du inte sett avsnittet kan du se det på TV4Play här. Det här med att skapa på tid är otroligt stressande och det gäller hela tiden att bara köra på de första idéerna. Det är inte lätt, men i den här stressen finns det liksom inte så mycket tid för eftertanke och att ångra sig.

Den snabba utmaningen handlade om att göra om en lampa där vi skulle använda oss av gamla leksaker. Och samtidigt skulle vi tänka ”Vem var jag som liten och vad gillade jag att leka med?” Jag har alltid gillat leksaksbilar och tycker både att de var roliga att leka med när jag var liten och nu tycker jag de är fina att titta på. De finns ju i tusen olika storlekar färger och former vilket öppnar för en massa möjligheter.

Superskaparna – Lampa av gamla leksaker | Anna María

Så jag valde att göra min lampa av massa gamla leksaksbilar helt enkelt. Och för att skapa någon ordning i kaoset bestämde jag mig för att färgsortera bilarna och därefter bygga någon slags tjock lampfot som också skulle vara huvuddelen av lampan.

Och så här blev resultatet. En kaosig bilröra med en liten King Kong på toppen. Nästan som att det var han som orsakade själva krocken. Jag gillar lampan massor! Och som grädde på moset vann jag också! Både Henrick och jag låg i toppen. Min lampa var den mest kommersiella och Jonas tyckte att den kunde börja säljas direkt på ”fina gatan”. Tack för det! Medan Henricks lampa var den som juryn föll för emotionellt.

Min personliga favorit var dock Karins! Vilken snygg och smaskig glass hon gjorde. Så himla fin!

Vad tyckte ni om kvällens avsnitt?

Superskaparna går på tisdagar kl 21.00 på Sjuan eller när du vill på TV4Play.

0

Kommentera

fasen, jag hittade första avsnittet i sin helhet på youtube, men inte detta (plus att första har försvunnit…). får hålla utkik, för play funkar inte för utlandet buhu. ÄLSKAR dock din kreation här på bild!! klart du vann <3

Anna María

Åh, fasen vad lurigt. Du missar ju årets program 😛

Din lampa var absolut den jag gillade bäst. Alla gjorde ju såklart fina grejer men din hade det där lilla extra! Lekfull och modern. Tycker allt att du borde ha vunnit superskapare- titeln igen pga även din vikvägg var oslagbar!!

Anna María

Tack vad kul att höra. Jag tycker det känns så svårt att bedöma vad vi deltagare gör. Vi alla är duktiga och har helt olika stilar.

Åh! Ser så himla mycket fram emot att se detta avsnitt ikväll.

Anna María

Vad kul! Hoppas du gillade även andra avsnittet 🙂

Alltså så grym du är <3

Anna María

Men tack!!

Gillar verkligen programmet och så himla roligt att det gått så bra för dig!!! Du har verkligen gjort fina saker!

Jag kollar ofta på programmet på play efteråt för jag hinner sällan se det när det går. Tycker ni alla gör det toppenbra för man tänker ju vad man själv hade gjort och just tidspressen hade nog fått det att låsas för mig helt och hållet. Först dagen efter kom jag på vad jag skulle ha gjort för ljuskrona t ex. Och då har jag ändå sett programmet och fått inspiration i det ni gjort, men ändå lyckades jag inte värka fram en enda idé förrän dagen efter, ha ha. Så hatten av för allt ni gör där!

Anna María

Tack snälla! Kul att du gillar programmet. Så svårt att veta hur det har mottagits runt om i TV-sofforna. Men kul att du gillar det i alla fall 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.