2017-02-23

Superskaparna – Galasmycke av rep

Fy tusan vad kul att Superskaparna har dragit igång nu! Ni kan förstå att jag har velat berätta för precis hela världen om det här. Jag var aningens pirrig inför att avsnittet skulle sändas, men det var väldigt skönt att ha tjuvkollat på premiären tillsammans med resten av Superskapar-gänget hemma hos Karin i Göteborg i lördags. Jag tänkte att det kanske kunde vara lite kul att kika närmare på vad det faktiskt var jag gjorde i första avsnittet. Har du inte sett det än kan du kolla på avsnittet via TV4Play (direktlänk).

Temat för själva dagen var Glamour och första utmaningen var att vi på 1 timme skulle tillverka ett maffigt galasmycke med det materialet vi fick i våra lådor som utgångspunkt. I min låda hittade jag ett grovt, rufsigt och tufsigt REP. Jahapp! Supermycket gala över ett rufsigt rep va?

Superskaparna halsband | Anna María

Jag letade upp kedjor, ståltråd, ringar och prismor som jag tyckte kunde bli en bra kontrast mot själva repet. Sen kände jag att det är bara att maxa på med så många olika typer jag kan och bara addera. More is more. Ett rep tvinnade jag upp och då kom det fram en snygg nästan flätad känsla på repet. Kul! Då händer det något med materialet i alla fall. Sen matade jag på allt jag kunde på den lilla tiden vi hade.

Superskaparna halsband | Anna María

Jag kände mig ändå helt okej nöjd med halsbandet när jag var klar. Chocken var nog att 1 timme går helt vaaaaansinnigt fort. Jobba snabbt, leta i skåpen efter material, hitta rätt verktyg och allt vad som behövdes. Sen kommer juryn runt och frågar massa frågor som en skulle svara något så när vettigt på. Men kul var det och vilken himla kick det blev när första tävlingen var klar.

Superskaparna halsband | Anna María

Tack snälla ni som har sett programmet för alla fina hejarop och pepp. Det betyder jättemycket med så fint stöd. Och hej till alla nya som hittat hit efter att ha sett programmet! Jag hoppas ni vill hänga kvar här med mig. ♡

Superskaparna går på tisdagar kl 21.00 på Sjuan eller när du vill på TV4Play.

0

Kommentera

Jag såg programmet igår och älskade det! Äntligen ett program för mig. Ska bli så roligt att följa det och se vad ni hittar på. Fast jag tycker inte om att någon ska åka hem. Vill se vad ni hittar på allihopa. Kram

Anna María

Vad kul! Haha, jag vet jag vill inte heller att någon ska lämna </3

Såg också programmet, vad roligt att det gick så bra för dig i första avsnittet! Superfina saker du gjorde. Ska bli kul att följa vidare programmet! 🙂

Anna María

Kul att du tittade! Ja, sån lättnad att det gick bra i första avsnittet. Missa inte nästa avsnitt på tisdag.

Tyckte det var ett så himla bra program, jag är antagligen prick målguppen, fastnade helt. Så kul att se dig i rutan, och du var grym!

Anna María

Vad roligt att du tyckte om programmet. TACK!

Har precis sett avsnittet och är så himla imponerad! Du är så fenomenalt duktig, vem kunde tro att ett rep skulle resultera i ett så snyggt halsband ändå! Pepp och inspirerad till tusen, ska bli så roligt att fortsätta följa 🙂

Anna María

Tack snälla! Nej, jag hade svårt att tro att det skulle bli något vettigt av det där repet när jag fick det. Men det gick ju! 😉

Har det på min att se lista, tv4play är bannat från utlandet D:

Anna María

Åh, jag vet. Tyvärr är det ju landsstyrt. Du får be någon i Sverige sända över Skype eller FaceTime 😛 Eller fulköra via VPN 😛

Såg programmet nu i kväll! Precis som Stina skrev här ovanför så är nog jag också precis rätt målgrupp! Det var så himla roligt att se allt ni gjorde och framför allt dig i rutan! Ser fram emot nästa avsnitt! 🙂

Anna María

Vad kul att du gillar programmet. Så svårt att vara opartisk för min egen del liksom 😛

Du var så himla bra. Allihopa var förresten. Hur ni kan tänka så snabbt och på kommando kommer jag aldrig förstå..

Anna María

Ja, visst var alla så himla bra! Det blir nån slags inre högre växel som läggs i när en måste prestera på det här viset. Coolt att se tycker jag.

Jag kände också att jag blev helt hooked! Du gör dig så bra i TV och åh vad jag gillar ditt smycke! 😀 Och lampan! (tänkte för mig själv ”great minds think alike” haha :p

Anna María

Tack snälla! Haha, kul att ditt Monthly Makers bidrag också var en växtlampa. Heja växter!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.