2017-02-16

Ljusstake från IKEA PS 2017

Det här med att LJUSET har gjort entré i mitt liv igen efter ett halvårs frånvaro ungefär känns så himla fantastiskt. Philip påminde mig här om dagen att jag blir lika förvånad varje år när solen väljer att titta fram. Ja, det kanske är sant att jag blir lite förvånad. Trots att jag som snart fyller 30 år borde ha lärt mig att vi på den här sidan av jordklotet har något som kallas årstider. Men för mig känns det som om det kommer vara mörkt för evigt ibland. Men så är det såklart inte och fast det är ljusare ute nu så tycker jag att det fortfarande är svinmysigt att tända ljus inne på kvällarna bara för att komma ner i varv och slappna av lite.

Mitt bekymmer har dock varit att jag inte är helt nöjd med de ljusstakar som vi har hemma. Vi har mest små värmeljuskoppar som absolut gör sitt jobb, men det ger inte den där lyxiga mysiga känslan som jag tycker att höga ljus ändå ger. Så när Philip och jag svängde förbi IKEA i helgen och såg den här fina ljusstaken från IKEA PS 2017 kollektionen. Då kunde vi inte låta bli att köpa hem en.

Jag tycker den är så fin i sin mörkblå färg och den blir liksom extra snygg med färgade ljus i. Det är föresten ett bra knep om du vill att det ska kännas lite mer genomtänkt tycker jag, att använda färgade ljus alltså.

IKEA PS 2017 | Dnilva
0

Kommentera

jag älskar den där ljustaken, är lite ledsen att jag inte köpte den själv 🙂

Det är så himla fint med färgade ljus. Jag blir inspirerad av att byta ut alla vita ljus i ljustakarna hemma till en färgexplotion nu när våren börjar göra sig redo. 🙂

Anna María

Ja, visst är det! Verkligen en vårig grej. Nu känns ju våren en bit bort igen för här vräker snön ner. Men vår inne och snö ute känns helt rätt 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.