2017-02-18

Gör det själv #46

Idag har jag samlat ihop fyra projekt som alla har något att göra med avkoppling. Jag känner ofta när våren närmar sig att jag vill städa och rensa ut, det gäller både hemma och med mig själv. Jag lägger inpackningar i håret, fuktmasker i ansiktet och vill liksom skrubba kroppen ren från vintern. Vad är då bättre än att kunna göra det själv?

1. Badsalt via The Merrythought – Badsalt tycker jag är en himla fin grej att ge bort i present. Extra fint när en gjort det själv också. 

2. Badkarsbricka via Love and renovations – Nu har inte jag ett badkar, men hade jag ett vore det ju kanon att kunna ha en bricka att kunna lägga lite grejer på. Kanske en bok eller varför inte duka upp en härlig fruktbuffé på brickan? Eller bara rada upp alla badankor lite snyggt? 

3. Kristalliserat badsalt via The Makeup Dummy – Det här badsaltet som ser ut som nån slags fin sten är bara så fin. Påminner mig faktiskt om min gammelmorfars stenar som han letade upp i de isländska fjällen. Han samlade på dem och hade en helt magisk samling. 

4. C-Vitamin toner för ansiktet via Hello Glow – Ansiktstoner är himla härliga och uppfriskande tycker jag. Särskilt om jag har suttit framför datorn en hel dag. 

Hoppas att ni får en härlig helg. Just nu sitter jag på tåget ner till Göteborg och där ska jag träffa och hänga med de andra deltagarna i Superskaparna. Vi ska ses, pyssla, umgås, och förhandstitta på första avsnittet. Jag är så himla taggad! Och lite nervös faktiskt. Men det antar jag hör till. Ni tittar väl på premiäravsnittet på tisdag kl 21.00 på Sjuan (eller via TV4Play)?

 

Fler grejer du kan göra själv
#30 / #31 / #32 / #33 / #34 / #35 / #36 /#37 / #38 / #39 / #40 / #41 / #42 / #43 / #44 / #45


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. DIY Bath Salts via The Merrythought
2. DIY Bathtub Tray via Love and Renovations 
3. DIY Geode bath salt melts via The Makeup Dummy
4. Firming antioxidant vitamin C citrus toner via Hello Glow

0

Kommentera

Så fina saker! Åh, gillar de här inläggen så mycket! Och självklart sitter jag bänkad på tisdag. <3 Hoppas att helgen är och har varit inspirerande och upplyftande.

Anna María

Ja! Vad kul att du gillar inläggen Wilda 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.