2017-01-20

Gör det själv #44

Idag kickar jag igång min tipsserie Gör det själv igen efter ett litet uppehåll. Jag länkar till fyra fina projekt som jag hittat ute bland världens DIY-bloggare och som jag inspireras av just nu. Det bästa? Du kan ta tag i och göra ett av projekten redan nu i helgen.

Vi kikar närmare på vad jag har hittat.

1. Märklappar i skinn via The Merrythought – Jag vill verkligen att 2017 ska bli året jag får lite mer ordning och reda i skåp, förråd och lådor hemma i lägenheten. Har du öppna hyllor är det här både snyggt och praktiskt. Jag använder en dymo för att märka upp det mesta hemma hos oss, men detta är liksom en nivå till i snygghetsgrad. Och faktiskt inte så himla svårt att göra.

2. Taco-sladdhållare via Club Crafted – Jag har sett massa olika varianter av sladdhållare och alla har ju samma smarta användningsområde. Men den här tacon är bara så himla fin. Kanske är det den här som får mig att göra en egen. Superfin!

3. Hängande växtampel i skinn via A Beautiful Mess – Hängande växter är en favorit. Och snart ett måste hemma hos oss då jag har fyllt upp de flesta tomma ytorna på fönsterbrädorna med grönska. Perfekt att en kan hänga dem då. Och såklart himla fint.

4. Tehuva som ser ut som en räv via Gina Michelle – När jag växte upp har vi alltid haft te-huvor för att hålla tet varmt. Men alla varianter har varit sydda. Den här räven var ju galet gullig!

Fler grejer du kan göra själv
#30 / #31 / #32 / #33 / #34 / #35 / #36 /#37 / #38 / #39 / #40 / #41 / #42 / #43

I helgen ska jag vara med och styra pyssel på ett barnkalas. Det ska bli jättekul! Innan dess behöver jag stansa ut konfetti i färgglatt papper. Sen hoppas jag på sol och härliga promenade ute, lite träning och lugn. Jag vet att det är alldeles för tidigt att ropa hej, men vissa dagar har jag nästan känt lukten av vår.

Hoppas ni får en fin helg!


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Leather labels via The Merrythought
2. Taco headphone organizer via Club Crafted
3. Hanging leather strap planter via A Beautiful Mess
4. Fox tea cosy knitting pattern via Gina Michelle 

0

Kommentera

Älskar tacon, så söt!

Anna María

Ja det är den verkligen 🙂

Men alltså räven!!! Åh så himla gulligt. Vill ha!

Anna María

Ja, men visst är den! Gör den själv 😉

Eva Jessen

Glad att jag hittade din blog ikväll.
Började med Vittsjöbordet i guld som jag
såg hemma hos en väninnas dotter o spårade
till dig…följer gärna din blog framöver. Den
verkar vara helt i min smak. Kul.

Anna María

Vad roligt 🙂 Välkommen hit! Hoppas du vill stanna kvar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.