2017-01-18

7 favoritprojekt från 2016

2016 var ett helt okej år av skapande. Jag var med alla 12 månaderna i Monthly Makers utmaningar och hann med lite andra projekt utöver det. Monthly Makers är verkligen ett hett tips om du vill få igång ditt skapande. För det är verkligen till stor hjälp att ha givna ramar att skapa inom. För jag kan i alla fall lätt fastna i att inte göra något alls när allt i hela världen helt plötsligt är möjligt att göra. Kan ni känna så också?

Hur som helst, något har jag ju ändå fått ur mig så varsågoda här har jag samlat några av mina favoritprojekt från 2016.

Chinese checkers DIY by DnilvaGör ditt eget Kinaschack
Jag fick verkligen mersmak av att göra ett eget spel, just ett Kinaschack är kanske lite tidskrävande, men det känns himla kul att ha gjort ett spel som en kan spela.

 

Stänkmålad porslinsbricka
Att måla, eller i det här fallet stänka på porslin går snabbt, är kul och blir himla fint. Fint att ge bort som present till exempel.

 

Granitbord av stenskiva
Det här gillade jag verkligen att bygga. Jag gillar verkligen hur resultatet blev samt att det var lätt att göra. Och det fina med bordet är att om jag skulle göra fler så blir varje bord unikt.

 

Blomkruka av papperspåse
Perfekt sista-minutenfix om du ska bort och inte har fixat nån liten present. Ta en blomma du har hemma, kanske en stickling som har fått växa till sig lite, och gör en kruka av en papperspåse. Fint och enkelt. Plus smart att återanvända.

 

Krans med eukalyptus
Den här kransen var en av luckorna i Monthly Makers julkalender. Jag har inte gjort så många kransar i mitt liv men tycker att jag lyckades bra med den här med tanke på hur ny jag är på just kransar. Och vem säger att en krans bara kan hänga framme runt jul? Året-om-krans är det nya!

 

Förgyllda krukor
Ett enkelt sätt att fixa till vanliga terracottakrukor är att förgylla med bladguld. Gör kul mönster eller täck stora ytor.

 

DIY Halo lamp
Att göra om gamla trista lampor till nåt som en gillar mer är himla kul. Jag gillar den här som har som en halo runt sig. Tycker att det guldiga, vita och trät passar himla bra ihop.

Och en sista sak. Alltså TACK vilket fantastiskt mottagande av den nya bloggen och kul att så många har gått in och likeat min nya facebooksida. Blir helt rörd för alla likes som trillar in. Tusen tack, det betyder så himla mycket för mig. Har inte vågat skaffa mig en facebooksida förut på grund av att jag varit livrädd att ingen skulle gilla den. Så tack verkligen!

0

Kommentera

så bra grejer! jag önskar jag var så pysslig och duktig!

Anna María

Tack snälla!

Du gör så mycket fint! Min favvo är nog bordet, så jäkla snyggt!

Du gör så otroligt vackra och bra saker. Älskar den där papperskrukan och har använt den en gång faktiskt 🙂

Anna María

Vad kul att du har gjort det! Och TACK!

Men ja, detta är några av mina favoriter också! Ditt kinashack är fantastiskt och nya bloggen sen grymt fin ut! Kram <3

Åh, alltså du är så HIMLA bra på DIY!! Så vansinnigt snygga saker du skapat! <3

Anna María

TACK snälla Ruth!! <3

Du gör så mycket fint! Började skriva upp vilka mina favoriter är men insåg att det nog hade slutat med att jag skrev prick alla.

Anna María

Men tack så himla mycket! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.