2016-12-19

Måndagsuppdatering

Hallå måndag! 

Sista jobbveckan innan jul och några dagars ledighet! Det kunde inte komma mer lägligt. Jag jobbar bara två dagar den här veckan, för på onsdag åker jag till ISLAND! Det blir fem dagar med familjen. Kort, intensivt och superfint tror jag.

Helgen var bra. Jag har varit på 30-års firande, sett KENT en sista gång (SÅ BRA!), ätit frukost på AB Café, tvättat all smutsig tvätt, tränat, jobbat på en ny bloggdesign – mer om det och andra förändringar snart och sett SKAM (älskar det!)

Men nu kör vi måndag och jag ska försöka få klart lite jobb som ska levereras och så ska jag operera bort en vagel jag haft på ögat i över en månad. Är livrädd för att göra det, på grund av läskigt att någon ska skära vid mitt öga. Men det känns också bra då den ju inte ska vara där. Ni kan väl hålla mig i handen mentalt?

I morgon är dessutom sista dagen att lämna in bidrag för att vara med i sammanställningen av månadens tema JUL hos Monthly Makers. Skapa nåt på tema JUL och länka till det på det här inlägget om du vill vara med. Och hjälp Monthly Makers att utvecklas till 2017 genom att svara på en undersökning här.

Det var allt för mig idag. Ha en fin måndag alla vänner!

0

Kommentera

Emmie

Hoppas operationen gick bra och att det inte var alltför läskigt. Höll dig mentalt i handen hela tiden!

Anna María Larsson

Tack snälla för mentalt stöd <3 Allt gick bra tror jag. Svullet öga och en bedövning som sakta men säkert lämnar kroppen just nu.

Så himla fint med Island!! Verkar vara helt magiskt vackert där, är så nyfiken på att se Island även ur ditt perspektiv. Och ser fram emot att läsa och se mer av bloggförändringen!

Anna María Larsson

Ja, det är ju helt makalöst fint där 🙂

Skönt att höra att det verkar ha gått bra! Har själv haft några vaglar genom åren och fyy vad jobbigt det kan vara! Ha en kanonjul på Island nu! <3

Anna María Larsson

Vaglar är skit. Det här är min första faktiskt. Men operationen gick bra. Nu gäller det ju att svullnaden lägger sig. Så idag ser jag lite lustig ut, men det är väl värt det i längden 🙂

Så roligt med vinterresa. För oss blir det också norrut och det ska bli skönt, men jag gissar att ett annat land hade toppat en resa i Sverige. Även om Island ju är ditt andra hemland. Ha en god jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.