2016-12-30

Gör det själv #43

Näst sista dagen på hela himla 2016 och vad passar då bättre än att jag ska tipsa om lite grejer du kan göra själv inför nyår? Kanske ska du ha en fest hemma hos dig, du ska iväg någonstans eller så vill du bara ha lite festlig stämning runt dig var du än är? Jag ska fira nyår nere i Småland med Philips familj och vi ska strax ge oss ut på vägen och bila ner. Det blir ett ovanligt lugnt nyår för en gångs skull och jag kände faktist igår att jag knappt fattat att året är på väg att ta slut. Jag hänger uppenbarligen inte alls med i svängarna just nu. Här kommer i alla fall fyra saker du kan göra själv för att få det lite extra festligt när du välkomnar det nya året.

1. Glittrande diadem med stjärnor via The House That Lars Built – Jag gillar att klä ut mig och skulle vilja ha maskerad varje dag, men ibland känns det lite fel om ingen annan är utklädd. Ett sånt här diadem är perfekt då, nåt spexigt men ändå kompatibelt med sittande middag och mingel.

2. Glittrande sockervaddsdrink via A Bubbly Life – Den här var ju himla festlig, både sockervadd och guld. Jag tänker mig att själva drinken inte är så himla god pga supersöt när sockervadden smälter ner. Men jag gillar det som dekoration. Kanske funkar det bra att pressa en citron, hälla på någon form av bubbelvatten och sen sockervadden. Det kanske blir en perfekt blandning? Hur det än smakar så var det himla fint och festligt i alla fall.

3. Glittrig bordsplacering via Birdsparty – Bordsplaceringar är nåt som går att göra själv i oändlighet, men hos mig blir det lite bortglömt. Kan bero på att jag inte har så mycket stora bjudningar. MEN! Det här var ett fint, glittrigt och enkelt sätt att få mycket stämning med. Flirtkulor, gem och glitter.

4. Fotovägg via Make and Tell – Vad vore en nyårsfest utan en fotovägg va? Eller egentligen kan en sån här nog få hänga kvar året om. Jag tror livet skulle bli lite roligare med en glittrig / guldig vägg hemma.

Hur ska du fira nyår?

 

Fler grejer du kan göra själv
#30 / #31 / #32 / #33 / #34 / #35 / #36 /#37 / #38 / #39 / #40 / #41 / #42


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. NYE star crown via The House That Lars Built
2. Cotton Candy Sparkling Wine Cocktail via A Bubbly Life
3. Place card holders via Birdsparty
4. Scallop fringed backdrop via Make and Tell

0

Kommentera

Sockervaddsdrinken!!

Jag ska på en lite mindre fest ute i Tallkrogen. Blir skönt! Alla är inställda på att vara där hela kvällen, så vi slipper nyårshets och kan bara festa på plats 🙂

Gott nytt år!

Anna María Larsson

Men visst ser den festlig ut alltså!? Skönt med en liten fest och att vara på samma ställe. Jag avskyr verkligen den där stressen om att stressa och hetsa mellan olika platser.
Gott nytt år 🙂

vill göra diademet och ha på mig ikv!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.