2016-12-23

Gör det själv #42

Hallå fredag och dagen före julafton! Jag hoppas att ni alla har en fin jul att se fram emot och kanske finns det lite tid idag till att fixa det sista på paketen eller pilla med lite dekorationer? Kanske ska granen kläs eller så är det bara en julig film och häng i soffan som gäller? Oavsett vad så har jag plockat ihop lite grejer som kan göra paketen lite extra roliga att ge bort.

1. Stilrena inslagspapper och julgransetiketter via The Beauty Dojo – Ibland tycker jag det är svårt att hitta fina inslagspapper så då kan det lättaste + roligaste vara att göra ett själv! Rita på ett vitt papper med en svart tuschpenna så kommer du komma ganska långt. Upprepa streck och skapa ett mönster av det. Och skriv ut de här fina granetiketterna för extra piff!

2. Förgylld marmor inslagningspapper via The Lovely Drawer – De här paketen kändes riktigt lyxiga och bladguld är jag fortfarande svag för som ni kanske vet. Riktigt fint och smart faktiskt. Plus extra snyggt med matchande etiketter. Som en hel outfit i samma mönster. Supersnyggt!

3. 3D Pappersstjärnor via Homey Oh My – Att jobba med olika strukturer och nivåer brukar ofta ge en fin effekt på vad du än gör. De här 3D pappersstkärnorna tycker jag gör det lilla extra och extra plus i kanten är att de är fina att hänga upp i granen sen när paketet väl är öppnat.

4. Broderade julklappsetiketter – De här etiketterna gjorde jag förra året, men de är lika aktuella idag. Skriv ut den här mallen och sy med guldtråd för extra festlig effekt.

Lycka till med era paket!

 

Fler grejer du kan göra själv
#30 / #31 / #32 / #33 / #34 / #35 / #36 /#37 / #38 / #39 / #40 / #41

 


 

TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Scandinavian pattern wrapping paper + gift tags via The Beauty Dojo
2. Marble and gold leaf wrapping paper via The Lovely Drawer
3. 3D Paper stars via Homey Oh My
4. Embroidered gift tags 

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.