2016-12-16

Gör det själv #41

Nu närmar sig verkligen julen med stormsteg. Personligen känner jag mig inte helt förberedd på julen. Den kom himla plötsligt, men jag har egentligen inget kvar att fixa. Så jag känner ändå ingen stress som tur är. Nu gäller det bara att avlsuta och leverera allt jag ska leverera på jobbet. Sen kan jag slappna av och åka till Island! Är så peppad på det. På onsdag åker vi. Men nu tänkte jag att vi skulle kika närmare på fyra saker du kan göra själv i helgen som har med julen att göra. Kanske är det dags att klä granen? Eller så vill du bara göra något litet för att få lite mer julkänsla hemma.

Vi kikar på vad jag har hittat.

1. Fyllda julgranskulor via Jojotastic – Att göra egna julgranskulor är alltid fint och personligt. Det bästa är att de här kulorna kan en fylla med precis vad som helst och till nästa jul är det bara att stoppa i någt annat.

2. Julgranar i tyg via Miss Daisy Patterns – De här små granarna var väl himla fina? Tänk vilka roliga landskap en kan bygga upp med hjälp av dem. Och kul att pynta minigranarna också.

3. Pappershus med ljus via A Home of Crafts – Att dekorera med små hus har varit himla inne senaste tiden. Och med all rätt, det är jättefint ju! De här husen i papper tycker jag var riktigt fina.

4. Neutralt pyntad julgran via Place of My Taste – Den här granen tyckte jag var väldigt fint. Neutralt pyntad, men ändå lite roligare för du kan göra de flesta dekorationerna själv.

 

Fler grejer du kan göra själv
#30 / #31 / #32 / #33 / #34 / #35 / #36 /#37 / #38 / #39 / #40


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Bright berry ornaments via Jojotastic
2. Village Christmas Tree via Miss Daisy Patterns
3. Tea Light Paper Houses via A Home For Crafts
4. Neutral Christmas Tree Decoration via Place of My Taste

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.