2016-12-03

Gör det själv #40

Eftersom jag är värd för Monthly Makers den här månaden och vi både har en julkalender och tema JUL tänkte jag även maxa med julinspiration i mina ”Gör det själv”-inlägg. Hemma i lägenheten är det fortfarande inte särskilt juligt då jag faktiskt inte har hunnit jula till det så mycket. Men här på bloggen tänker jag gå all in. Så får lägenheten komma ikapp senare. 

Vad ska ni göra i helgen? Har ni något juligt inplanerat eller väntar ni nån vecka till? 

1. Julkortsdisplay i kork via Minted – Om en får julkort är det väl extra kul att hänga upp dem och låta dem vara en del av dekorationen. Den här anslagstavlan var fin, smart och funkar ju minst lika bra efter jul.

2. Adventsljusstake i trä via A Home For Crafts – Det här var en adventsljusstake helt i min smak. På senare tid har jag kommit på massa projekt jag vill göra med reglar. Men till det behöver jag en bra såg. Kanske nåt att skriva upp på önskelistan? Just det. Ljusstaken. Så fin och funkar även den med lite annat pynt resten av året också.

3. Pastelliga julkort via Lovely Indeed – Jag gillar att skicka julkort och att få. Men jag är ärligt talat ganska dålig på att hinna med. Så de här färdiga att skriva ut är en bra kompromiss.

4. Snöflinga i papper via Cuckoo 4 design – Snöflingor i papper går att göra i tusentals olika stilar och uttryck. Om du gör många kan du göra en hel pappersgardin att ha på väggen eller i fönstret. Eller fyll hela granen.

Fler grejer du kan göra själv:
#30
 / #31 / #32 / #33 / #34 / #35 / #36 /#37 / #38 / #39


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1.Cork tile christmas card display via Minted
2. Scandinavian advent cube candle holder via A Home For Crafts
3. Printable Christmas Cards via Lovely Indeed
4. Poster board snowflakes, christmas tree decor via Cuckoo 4 design

0

Kommentera

ååh ljusstaken blev jag sugen på att göra. Har precis såna träbitar kvar sedan jag gjorde min piedestal i februari och har funderat på vad jag ska göra av dem, det här är kanske blir vad de blir!

Klart du ska önska dig en såg!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.