2016-11-30

Happy Payday på Magnolia

Jag och ett gäng kompisar har en fin tradition. Vi försöker ses en gång i månaden i samband med löning för att gå ut och äta en bit mat. Något litet bara för att göra vardagen lite roligare. Vi kallar det Happy Payday!

I måndags gick några av oss till Magnolia vid Mariatorget för att äta. Det var jag som valde ställe den här gången efter att ha läst Vegokäks recension av Magnolia, för med de orden visste jag att jag bara var tvungen att gå dit. Jag älskar Bao’s och med fina lovord om den friterade tofun var valet givet. Jag slog alltså på stort och beställde in tre stycken. Friterad tofu, Portobello och Lax. De två vegetariska var mina favoriter och tofun absolut bäst! Med facit på hand skulle jag tagit tofu x 3. Det får bli nästa gång. För fler gånger blir det!

Vill du också äta på Magnolia hittar du det på Blecktornsgränd 9 ett stenkast från Mariatorget.

 


 

Följ mig på Bloglovin’, instagram (@Dnilva) och Pinterest

 

0

Kommentera

Mums, ser riktigt smarrigt ut ju! Och vilken bra grej Happy Payday!

Anna María Larsson

Ja, visst är det. Lite vardagspepp liksom.

Åh kul! Heja den med tofu! <3 Håller helt med!

Anna María Larsson

Tusen tack ska du ha för tipset. Vill dit igen idag 😛

Vilken mysig grej att göra och maten låter supergod. Jag och några kollegor har brukar gå och ut äta lunch när det är löning, fin liten tradition.

Anna María Larsson

Det låter också som en fin tradition. De är ju de där små grejerna som förgyller vardagen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.