2016-11-11

Gör det själv #38

Hej och hurra för fredag! Här hos mig är det ett tjockt vitt lager med snö och jag tycker det är så rackarns fint. Ljudet blir liksom mer dämpat och ljuset (det lilla vi har) blir lite mer. Och det är ju himla bra! Jag vill ut och göra snögubbar, åka pulka i branta backar och bara leka av mig. Blir som ett litet barn på nytt när det kommer massa snö.

I helgen ska jag vara modell på en Make Up kurs på Björn Axén Academy. Sen ska jag bara slappna av och försöka göra så lite jag bara kan. Sova bland annat. Har helt försummat min sömn sista tiden. Sen har Stockholm Filmfestval dragit igång. Jag brukar alltid köpa kort och försöka se så mycket film jag bara kan, men i år har jag inte köpt kort för jag kommer inte hinna gå på knappt några filmer alls. Fast, en prova-på-biljett kanske det får bli i helgen. Vi får se.

Men nu tänkta jag vi skulle kika på vad jag har hittat för fina grejer du kan göra själv i helgen.

1. Sovmask extra allt via The House That Lars Built – Jag har länge velat göra en egen sovmask på grund av att det är fint och en kan verkligen göra vad som helst. Det finns massa roliga, smarta, fina varianter. De här tyckte jag var så himla blingiga och fina. Får lite Iris Apfel-vibbar av dem och henne gillar jag.

2. Amigurumi val via 1 Dog Woof – Kolla vilken fin val! Superfin att virka. Kanske som en julklapp eller till någon liten du känner. Eller vad sjutton virka en val tidd dig själv. Gratis mönster via länken.

3. Handmålat kuddfodral med kalkfärger via Dream Green DIY – Jag vet att jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Jag gillar kuddfodral. Särskilt kuddfodral som en gör själv. Det här mönstret tyckte jag om. Eller jag gillar alla typer av mud cloth mönster nästan.

4. Grafisk blomkruka via Love and Specs – Den här krukan är väl kanske lite lik i stil med kuddfodralet. Men jag är svag för grafiska mönster, guld och succelenter. Så full pott för min del.

Fler grejer du kan göra själv
#20 / #21 / #22 / #23 / #24 / #25 / #26 / #27 / #28 / #29 / #30 / #31 / #32 / #33 / #34 / #35 / #36 /#37

 

P.S. Nytt tema är släppt i Monthly Makers. Wilda är värd och du hittar vad vi har att jobba med här. Pepp!


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. DIY Sleeping Mask via The House That Lars Built
2. Amigurumi Humpback Whale via 1 Dog Woof
3. Hand ainted chalk paint mud cloth pillow via Dream Green DIY
4. Aztec print succulent pots via Love and Specs

 


 

Följ mig på Bloglovin’, instagram (@Dnilva) och Pinterest

0

Kommentera

Men lilla vaaalen <3<3<3

Anna María Larsson

Visst! Blev så kär i den!

Superfina färger. Tror absolut du klarar det. Det ger ju ofta oväntat mycket tillfredsställelse att göra klart projekt som blivit liggande. Jag har virkat i ospunnen ull en gång. Aldrig igen. Det gick av stup i kvarten. Men man får nog in schvunget efter ett tag om man hunnit så långt som du redan gjort. Heja!

Anna María Larsson

Jag tycker det funkar förvånansvärt bra med ospunnen ull. Hittills har den inge gått av och hoppas det håller sig så. Peppar, peppar!

valen åker direkt in på min to-do! Selma har en hel hög med virkade bollar och grejer, hon bryr sig inte om dem alls men valen kanske kan agera kudde lite 🙂 Superfint!

Anna María Larsson

Vd kul att höra. Och ska bli kul att se om du gör den. Valen är verkligen fin!

håller med ovanstående: valen!!! så fin. vill ha något att virka på, så det kanske blir denna!

Anna María Larsson

Vad kul! Gör du den kan du väl visa den sen? Vore kul att se.

Alltså vilken dröm att göra en sån där val själv och känna den stoltheten. Livsmål! 😀

Anna María Larsson

Håller med. Men först ska jag fokusera på min tröja som jag stickar. Sen valen 😛

Thank you so much for sharing our Aztec Succulent Pot DIY project – we’re so flattered! And we absolutely LOVE your site. Everything is so gorgeous! Coincidentally, I just talked about Stockholm today on our blog – I’m in love with your city and its stunning architecture and interior design style!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.