2016-11-07

Frågor & svar. Hur är jag med och skapar med Monthly Makers?

Då och då får jag frågor via mail eller kommentarer här på bloggen om hur en ska gå tillväga för att vara med och skapa med Monthly Makers. När jag fick frågan igår igen tänkte jag att det skulle passa bra om jag gör ett tydligt inlägg jag kan dela med mig av till er som vill vara med men inte helt hänger med på hur det funkar. Och bra för mig att lätt kunna hänvisa till i framtiden. Nu blev det ett rätt långt inlägg, men lika bra att vara noga tänker jag. Så bli inte avskräckta bara för att det är ett långt inlägg. Jag har även gjort en snabbversion precis här under för er som inte orkar läsa allt.

TLDR: 
Monthly Makers är en kreativ skaparutmaning.
10:e varje månad presenteras ett tema du ska skapa något på
20:e varje månad bloggar månadsvärden sitt bidrag
28:e varje månad. Deadline att länka till ditt bidrag på månadsvärdens inlägg
Sista varje månad. En maxad sammanställning av allt vi tillsammans har skapat hos månadsvärden
För att vara säker på att inte missa något. Följ Monthly Makers på facebook

Monthly Makers - LIGHT

Så, vi tar det från början. Vad är Monthly Makers?

Monthly Makers startade januari 2015 och är en kreativ utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Varje månad släpper vi ett månadstema för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill. Alltså, alla kan vara med!

Hur går det till?

→ Den 10:e varje månad presenterar månadens värd månadens tema. För att ha koll på vem som är värd, följ Monthly Makers på Facebook där skriver vi alltid ut och länkar till den aktuella värden för den aktuella månaden.

→ Skapa något på det aktuella temat, blogga eller instagramma det (tagga gärna #monthlymakers eller länka till oss @monthlymakers). Ditt bidrag ska vara gjort samma månad som temat är aktuellt.

→ Håll utkik på månadsvärdens blogg den 20:e varje månad. Då bloggar värden sitt bidrag och i det inlägget har du till den 28:e på dig att kommentera med en länk till det du skapade.

→ Den sista i den aktuella månaden sammanställer månadsvärden allt som vi alla har varit med och skapat tillsammans på månadens tema.

Så det betyder att nästa grej som händer är att den 10:e november kommer månadens värd (som i november är Wilda) släppa vilket tema vi har att jobba med. Sen är det bara att sätta igång och skapa.

DIY Chinese Checkers by Anna María

Var kan jag hitta Monthly Makers?

Du hittar Monthly Makers på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com. Dessutom kan du gå med i vår inspirationsgrupp på Facebook; We are Monthly Makers

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag – Anna María.

Jag hoppas detta rätar ut eventuella frågetecken, annars är det bara att fråga vidare så svarar jag. Puss och tack för att ni frågar saker och vill vara med och skapa med oss.


Följ mig på Bloglovin’, instagram (@Dnilva) och Pinterest

 

0

Kommentera

Heja! Dela det här på facebook och instagram kanske? 🙂

hah! Perfekt, tack! Då väntar jag spänt till på torsdag när temat kommer, skoj!

Åh, det här behövde jag! Som en liten kickspark i rätt riktigt, mot kreativiteten. Nu har jag ett par dagar på mig att *mentalt förbereda mig* till det nya temat, perfekt.

Pingback: Monthly makers

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.