2016-10-14

Gör det själv #35

Hatten av för fredag idag! För min del har det varit en riktigt fin vecka. Jag har avslutat projekt och fått roliga nyheter. I helgen ska jag åka ut till Yasuragi för att jobba på ett hårevent och på söndag räknar jag med att sätta tänderna i månadens Monthly Makers projekt. Och på kvällen är det innebandymatcher. Och så behöver jag nog jobba lite också. Oj, känner nu att min helg kommer vara rätt uppbokad visst. I övrigt så känns hösten som en perfekt tid att göra i ordning och fixa grejer hemma. Stora eller små projekt i en salig blandning. Och det är precis vad jag har plockat ihop till er den här veckan.

Vi kikar!

1. Förvaringslåda i filt via Kristy Murphy – Förvaring är något jag gillar att ha. Vet inte varför, men det känns som att en aldrig kan ha för mycket förvaring. Kanske ett rätt praktiskt och lite tråkigt sätt att tänka. Men, himla bra också. Tycker verkligen den här varianten i filt var jättefin.

2. Hållare för kaffefilter via The Merry Thought – Nu dricker ju inte jag kaffe, men tänk vad fint ändå med en kaffestation en gjort själv. Följ länken så hittar du både hur du gör förvaring och hållaren för filter.

3. Rosa & vit hylla – IKEA hack via Enthralling Gumption – Jag gillar IKEA hacks och att med enkla medel sätta en personlig prägel på möbler. Det var fint tycker jag med ett hyllplan i en annan färg också.

4. Sängram av träpaneler via Pretty Nice – Innan vi köpte den sängramen vi har idag var vi väldigt inne på att bygga en egen variant. Den här tycker jag är fin + praktiskt då det inte kan bli dammigt under sängen (och bra för att inga monster kan gömma sig där under heller).

Fler grejer du kan göra själv
#20 / #21 / #22 / #23 / #24 / #25 / #26 / #27 / #28 / #29 / #30 / #31 / #32 / #33 / #34

Och apropå saker du kan göra själv. Nu har Elsa, som är månadens värd i Monthly Makers släppt vilket tema vi har att jobba med. In här och ta reda på vad det är.


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Felt storage bin via Kristi Murphy
2. Coffe filter stand via The Merry Thought
3. IKEA hack half pink shelf via Enthralling Gumption
4. Bedstead wood panels via Pretty Nice


Följ mig på Bloglovin’, instagram (@Dnilva) och Pinterest

0

Kommentera

Ja visst är det perfekt tid för att fixa och förändra hemma nu? Känner att jag knappt kan sitta still och hålla fingrarna i styr här hemma just nu. Försöker ändå göra en plan, haha. Så fint med sängramen! Har funderat på att göra något sånt men inte kommit till skott än. Vet inte vad jag vill ha tror jag… Hoppas din helg är fin trots mycket att göra. Jag ska också sätta igång med mitt MM-projekt imorgon. Jag samlade på mig material idag 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.