2016-09-05

Grått hår

Den här sommaren har jag och mitt hår inte alls samarbetat. Det har blivit långt, slitet och nästan omöjligt att få till en vettig frisyr. Sen tappar jag så sjukt mycket hår också, vilket säkert är helt normalt då och då, men nu tycker jag det får räcka. Jag vill gärna ha kvar det lilla jag ändå har. Egentligen borde detta med trött och slitet hår ha hänt tidigare med tanke på min hårhistoria. Men nu har verkligheten kommit ikapp så här om dagen tog jag i alla fall den här rejäla utväxten som snart blivit en ofrivillig ombre och gick till frisörerna på Björn Axén. Något var bara tvunget att göras!

Min tanke med det här frisörbesöket var att jag ville skona håret så mycket som möjligt men ändå få till något vettigt. Sen har jag dessutom hittat både ett, två och tre gråa hår på huvudet. GRÅA HÅR?! Jahapp. Då var det dags för det liksom. Tack mina gener… Så när det ändå var grått av sig själv lite här och var i håret kom vi (jag och frisören) fram till att det kanske kan vara kul att gå hela vägen. Alltså att göra håret grått. Ingen nyhet där egentligen, jag har haft det förut vid några tillfällen, men nu är den lilla skillnaden att jag inte färgade min utväxt utan vi lät det lite gå ihop med resten av håret.

New hair

Såhär liksom.

New hair

Och jag gjorde inget alls med utväxten utan den får bara vara som den är. – Hej min hårfärg som jag inte sett ordentligt på 10 år!

Det jag blev lite pepp på att göra var att sätta i lite mörkare slingor från botten och ut i resten. Men det kanske blir nästa gång.

Håret känns så himla mycket mer hanterbart och friskare bara efter den här lilla uppfräschningen. Så skönt!

 


 

TRANSLATION: My new hair! Got some color and a haircut. Such a nice feeling.

0

Kommentera

Sååå fint! Jag gillar verkligen den grå hårfärgen. Den känns nästan lite magisk på nå vis

du passar så himla bra i den tonen!!

Superfint. Du är vacker.

oj wow att din egentliga hårfärg är så mörk! hade jag aldrig trott. grått = fett fint på dig iallafall.

Så snyggt!

Så himla fint! Du klär väldigt bra i din nya hårfärg. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.