2016-09-23

Gör det själv #32

Nu tycker jag det börjar kännas på riktigt att hösten är här. Det är kyligt när jag åker till jobbet på morgnarna, jag har på mig tjocka tröjor och halsduken ligger framme. Luften ute känns frisk och det luktar skog. Ett annat tydligt hösttecken är att de amerikanska DIY bloggarna har börjat att tänka lite smått på Halloween och det kryllar av höstiga DIY’s på internt. Bland annat ett gäng med grejer du kan göra med pumpor. Och det passar väl bra såhär i skördetider att göra något kul av alla pumpor som fått växa till sig under sommaren. Än är det inte dags att karva ut något ur pumporna utan här har jag hittat fyra varianter som bara är till för dekoration.

Vi kikar!

1. Enhörningspumpa via Lines Across  – Men hallå! En enhörning! Klart en ska rita ögon, göra ett glittrigt horn och sätta dit hår på en pumpa. Tänk att göra en hel familj i flera olika storlekar. Kul ju.

2. Pumpor som skogsdjur via Simple as That – Också så himla gulliga djur. Jag tycker för övrigt att allt som är litet blir automatiskt gulligt. Dom här vara bara så söta!

3. Pumpa med suckulent via Place of My Taste – Kul grej att plantera blommor i en pumpa också. Jag tror det verkligen kan bli en fin liten blomgrupp av flera olika storlekar på suckulenter och pumpor. Och har du en stor pumpa kan du ju plantera flera suckulenter i samma.

4. Splattermålade pumpor via Homey oh My – Eller så kan en spraymåla pumporna i en färg och sen stänka lite nonchalant för att få de så här fina. Vill göra de här bara för att ha i bokhyllan på grund av snyggt!

Brukar du göra något med pumpor?

Fler grejer du kan göra själv
#20 / #21 / #22 / #23 / #24 / #25 / #26 / #27 / #28 / #29 / #30 / #31


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Unicorn pumpkin via Lines Across
2. Woodland creature no carve pumpkins via Simple as That

3. Succulent pumpkin via Place of My Taste
4. Paint splattered pumpkins via Homey oh My

 

0

Kommentera

Ska lätt splattermåla en eller två eller femton musselsquash som på sista bilden. Så snyggt!

Anna María Larsson

Men eller hur! Klart du ska göra det med musselsquashen!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.