2016-09-09

Gör det själv #30

Fredag igen! Vad sjutton hände?! Jag är fortfarande i Barcelona och lär mig koda hela dagarna tillsammans med TjejerKodar. Det är så himla intensivt och vi lär oss en ny grej och kodspråk per dag. Om allt information sitter som vi har gått igenom? Nej verkligen inte! Men får jag med mig en bråkdel blir jag glad. Sen gäller det att bara nöta på när jag är hemma igen. I dag ska vi göra klart det vi gjort, visa upp för varandra och knyta ihop säcken för hela veckan. Så galet snabbt tiden har gått.

Jag tänkte ändå bjuda på lite inspiration såhär på fredagsmorgonen i form av fyra grejer du kan göra själv.

1. Beslag i keramikstil via A Piece of Rainbow – Himla fint sätt att göra om gamla träknoppar eller beslag till något som ser ut som keramik. Jag skulle faktiskt vilja byta ut alla knoppar vi har på köksskåpentill något annat. Och gärna göra dem själv. Det här var ju ett himla fint alternativ.

2. Stora träknoppar till väggen via Craft and Creativity – Kanonfina hängare att ha i en hall, ett barnrum eller sovrum. Går verkligen att göra på tusen olika sätt dessutom. Sen tror jag att det kan bli mäktigt att hänga många samlade om en har en stor tom vägg och inte vet vad en vill ha där. (Önskedröm att jag skulle ha en så stor vägg över liksom.)

3. Halsband av krympplast via Make and Tell – Jag vet att jag tipsat om krympplast förut, men jag gör det igen på grund av att det är så fint. Jag måste verkligen köpa mig lite plast och gå loss. Dom här var himla fina tycker jag. En regnbåge och en enhörning liksom. Kan ju inte bli fel.

4. Klä in en skrivplatta via Damask Love – Sånna här skrivplattor, eller clip boards finns lite här och var. Fina att hänga på väggen eller att använda för att skriva på, såklart. Men det roligaste och bästa måste ju vara att göra om dem själv.

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20 / #21 / #22 / #23 / #24 / #25 / #26 / #27 / #28 / #29


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Designer doorknobs via A Piece of Rainbow
2. Big wooden knobs via Craft & Creativity
3. Shrink plastic rainbow necklace via Make an Tell
4. How to cover a clipboard via Damask Love

0

Kommentera

Härlig inspiration!

Och gudars vad kul det lät att hänga i Barcelona på en sån grej! Om man nu inte skulle komma ihåg allt har man väl i alla fall en himla upplevelse med sig 🙂

Anna María Larsson

Ja, men det är ju sant 🙂 Det har varit helt fantastiskt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.