2016-09-03

Gör det själv #29

¡Hola! Jag är i Barcelona! Jag åkte ner hit med Philip i onsdags kväll. Nu är det lördag och Philip har åkt hem medan jag fortfarande är kvar här i en vecka till. Mer om det senare, men på grund av turistande, tapasätande och en vilja att maximera mitt umgänge med Philip kommer det här inlägget upp en lördag istället för en fredag. Men alla dagar är ju som upplagda för att DIYa på oavsett veckodag. Vi kikar på vad jag har hittat den här veckan helt enkelt.

1. Handväska med stor tofs via Fábrica de Imaginación – Jag vet inte vad det är men jag är svag för väskor som en kan göra själv. Har inte gjort en egen väska på flera år, men jag har skrivit ner så många olika idéer genom åren. Jag tror det har att göra med att jag vill hitta den perfekta väskan eftersom jag tycker att just väskor är så himla svåra att ha. Är egentligen ingen väskperson, men bär med mig tusen grejer överallt. Så jag behöver ju en, hittills är min favorit tygkasse, men det funkar inte så himla bra på exempelvis bröllop eller andra tillfällen då en bör se någorlunda proper ut. Den här var fin, enkel och funkar till lite vad som helst.

2. Origamibrosch i koppar via Lana Red Studio – Jag pep nästan till när jag såg den här kopparbroschen i form av en origamifågel. Så himla fin ju! Och så smart idé. Kan tänka mig att det kan vara lite pilligt, men det stoppar inte mig i alla fall.

3. Skimrande småpåsar via Oh So Beautiful Paper – Smart och kul sätt att göra småpåsar lite festligare. Fint på temafester, möhippa, bröllop, kalas eller vad tusan som helst egentligen. Och när en dessutom får använda en DYMO är jag såld. Har en på jobbet och en hemma som jag märker allt möjligt lite hej vilt med. Är dessutom bästa grejen att ha hemma (en DYMO alltså) om en ska ge bort en liten present eller blomma och inte hinner fixa ett kort. Bara att skriva något och klistra på.

4. Frukostskålar med guldkant via Kailo Chic – Först och främst gillade jag verkligen formen på de här skålarna. Sånna skulle jag vilja ha. Sprayfärg är ju ett klassiskt snabbt sätt att förnya och göra om något. Jag tycker att guldkanten dessutom gjorde skålarna lite bättre liksom. Satte en guldkant (eeeeh hehe) på projektet.

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20 / #21 / #22 / #23 / #24 / #25 / #26 / #27 / #28

P.S. Nu har Mikaela bloggat om allt som gjordes på tema PÄRLOR i Monthly Makers. In och se alla bidrag här.


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Zipped clutch with XL tassel via Fábrica de Imaginación
2. Copper origami brooch via Lana Red Studio
3. Iridescent favor bags via Oh So Beautiful Paper
4. Blendo Breakfast Bowls via Kailo Chic

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.