2016-08-19

Bröllop på Ingarö – det här hade jag på mig

I år känns det som om folk i min närhet har haft extra mycket bröllopsfeber. Jag själv har varit på två bröllop och det känns som om någon jag känner är på ett bröllop varje helg, typ. Bröllop är ju alltid himla kul att gå på tycker jag. Det är så mycket kärlek och glädje som samlas på ett och samma ställe. Plus att alla klär upp sig och är liksom bara så himla fina.

Den här gången var det Karin och David som gifte sig och bröllopet var så himla fint. Så säger jag om alla bröllop jag har varit på, men så har verkligen alla bröllop också varit just, ”så himla fina”.

Wedding – Ingarö

Såhär såg jag ut i alla fall. En knallgul klänning i spets som jag hittade för 249 kr på Zaras REA. Tack för det. Och håret fixade jag i min nya favoritfrisyr. Vill ni veta hur jag gör den? Jag funderade om jag skulle fixa en guide. Säg JA så ordnar jag det.

Wedding – Ingarö

Och som sällskap hade jag som vanligt min bästa person. Philip.

Wedding – Ingarö

TRANSLATION: What I wore on Karin and Davids wedding.

 

0

Kommentera

Älskar färgen!! Älskar färg!! Strålande fin + avis på alla bröllop, hör gifter sig ingen, buhu!

Anna María Larsson

Jag älskar ju också färg, men klär mig alldeles för sällan i det.

Wow så fint! Älskar färgen på klänningen. Den får mig att tänka på små kvittrande kanariefåglar och solsken!

Anna María Larsson

Åh så fina associationer. 🙂

JA på frisyrguiden. Behöver verkligen inspiration för att handskas med mitt korta hår.

Anna María Larsson

Kul! Jag fixar!

Ååh ni är så fina ihop! Älskar sista bilden!!! + färgen på klänningen är så bra!

Anna María Larsson

Jag gillar sista bilden också. Trots suddighet 😛

Jag vill gärna att du lägger upp en guide på hur du gör frisyren! Megafin ju!! Va snygg du var i gul klänning!!

Anna María Larsson

Tack snälla! Trodde först inte jag skulle klä i det megagula, men jag gillade det också 🙂 Guide är på väg!

ÄLSKAR DETTA. du klär så fint i gult!! och alltså på att jag varit på ett bröllop så många gånger: 0!!!! klarar ej.

Anna María Larsson

Tack 🙂 Åh, du kommer få gå på många bröllop, det är jag säker på. Men tänk på att jag är ju några år äldre än dig. Hehe. Det kommer med åren 😛

Du är så vacker och bra på att hitta helt rätt stil för dig! Vill gärna se hårtutorial och dör på sista bilden som ger så mycket kärlekskänsla <3

Anna María Larsson

Hårguide comig up! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.