2016-07-18

Bröllop i Skåne

Angelicas & Kizzys wedding

Förra lördagen var Philip och jag nere på bröllop i Skåne. Våra vänner Angelica och Kizzy (Fredrik heter han ju egentligen, men det har jag aldrig kallat honom) skulle gifta sig. Bröllop är ju himla fina och det blir ju som alltid roliga fester. Själva bröllopet tänkte jag vänta lite med, men jag tänkte vi kunde kika på hur jag såg ut.

Jag hade en en klänning som jag köpte på Bubbleroom för några år sedan. Jag brukar alltid försöka använda klänningar jag köper till bröllop på mer än en gång. Annars liksom ligger de bara i garderoben utan att användas. Och det tycker jag är himla synd.

Angelicas & Kizzys wedding

Mitt hår just nu och jag är inte särskilt bra vänner. Det är liksom för långt och ganska slitet av alla blekningar och behandlingar som det har fått genomlida. Men fördelen är att håret har bivit rätt långt och jag kunde göra en frisyr för en gångs skull. Yay! Du tvinnar bara håret runt ett hårband så ser det himla fancy ut. Så petade jag i lite brudslöja för extra piff.

Angelicas & Kizzys wedding

Själva festen var ute på landet och vi var omgivna av åkrar på alla håll och kanter. Så himla idylliskt.

Angelicas & Kizzys wedding

Så en liten närmare titt på håret. Tror att detta kommer bli min bästa frisyr i sommar. Lätt att fixa och skönt att få bort håret från ögonen. Jag kände mig himla fin i alla fall.

 


TRANSLATION: This is what I wore on Angelica and Kizzys wedding the other day. 

0

Kommentera

Amen wow – SÅ FIN DU ÄR!!!!!! Klänningen, håret, miljön – allt är mitt i prick.

Anna María Larsson

Men tack :*

Åååh vad fin du är! Frisyren är verkligen <333

Anna María Larsson

Tack snälla! Jag tycker också jag fick till den faktiskt 🙂

Så himla fin du är!

Anna María Larsson

:*

VACKRA DU herregu!

Anna María Larsson

Men tack :*

Så fin, hela alltet. Både klänning och hår satt ju som ett smäck på dig.

Anna María Larsson

Tack snälla!

Bra frisyrtips! Och ja, du såg fantastisk ut! 🙂

Anna María Larsson

Tack!

Men alltså WOW???? Vilken Queen!!

Anna María Larsson

Men tack snälla 🙂

Åh hjälp! Du är så vacker! Och så den där klänningen till solbränd hud! Men kan vi prata om HÅRET??!!!! Jag tror att du just räddade min nacke denna sommar. Ska genast införskaffa hårband! <3

ALLTSÅ detta är så SNYGGT!! Älskar håret <3

Anna María Larsson

Tack! Jag älskar det också. Har blivit min vardagsfrisyr den här sommaren. Så enkelt och bekvämt. + snyggt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.