2016-06-14

Inspiration Monthly Makers – VÄXTER

Monthly Makers inspiration – VÄXTER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 1112

Tänk vad tiden går snabbt, nu är det redan dags för nytt tema i Monthly Makers. Den här månaden är det Beata som är värd och temat vi jobbar med är VÄXTER. (Snabb repetition för dig som inte vet vad jag pratar om. Monthly Makers = en kreativ utmaning varje månad där vi tillsammans, alla som vill, skapar något, nästan vad som helst, på ett givet tema. Allt detta = KUL!)

Som sagt, temat är VÄXTER och det var väl himla lägligt att det snart är midsommar plus att naturen bara svämmar över av växtlighet. Hehe. Har du börjat fundera på vad du ska bygga, fixa, göra, skapa, mecka än?

Personligen kommer jag att fokusera på något enkelt den här månaden. Jag kommer åka till Italien. (Förlåt för tjatet. Nä. Sorry, not sorry förresten.) Så därför behöver jag kunna fixa med det på en plats jag inte har en aning om vad jag har för material eller liknande. Men det känns lite spännande det med. Att skapa inom ännu mer snäva ramar alltså. Bara för att jag reser bort så stannar ju inte skaparlustan av.

För mig kopplar jag växter med mycket grönt, gärna växande grejer. Eller imitation av växande saker. En behöver ju inte använda just växter utan det går ju bra att försöka härma en växt med ett annat material, göra något som en kan ha växter i eller göra något för dina växter. Så mycket kul och så många idéer.

Hur går det för dig? Har du kommit igång med några tankar än?

Den 20:e juni kommer Beata att blogga sitt bidrag, senast den 28 juni vill hon ha en länk till det du skapat.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

 

TRANSLATION: Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. This months theme is PLANTS.

0

Kommentera

åh va fint!!!!så mkt bra, vill ju göra precis allt.

Så himla härligt, och så vackra projekt! Det här känns verkligen som ditt tema – sa bli så kul att se vad du gör för något 🙂
Och kul med Italien! Jag smiter också dit i slutet av nästa vecka! För min del blir det alpvandring och hoppeligen en snabb tur till Venedig. Vi ses där ;);););)

Härlig inspiration! Den här månaden visste jag inom loppet av någon minut vad jag ville göra. I teorin alltså. Återstår att se om jag klarar det i praktiken.

Åh vilket härligt tema, finns ju hur mycket fint som helst att göra!

Haha ”sorry, nä, not sorry förresten” – helt rätt! Njut av Italien! Så mycket fint du har hittat som vanligt. Jag har gjort en grej nu innan jag åkte men vi ska försöka hitta på något tillsammans jag och flickvännen så får vi se vad det kan bli. 😀

Så himla bra inspirationsbilder ju! Haha, tänkte i januari att jag skulle vara med varje månad men har bara skickat in ett bidrag såhär långt… opsi 🙁 Ska verkligen försöka komma på något finurligt den här månaden!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.