2016-05-12

Scroll & stopp

Julia gjorde en himla kul grej på sin blogg som jag tänkte härma. Scroll & stopp kallade hon det. Gör såhär:

Plocka bara fram din telefon, gå till bildmappen, scrolla en gång och sätt ned tummen. Bilden du stannar på måste du lägga upp. Fortsätt sedan och scrolla från din nuvarande position och djupare in i flödet. Upprepa en 6-7 gånger och posta alla bilder i ett inlägg med en liten story bakom. Fusk är ej tillåtet!

Nu kör vi. Här är mina bilder ↓

Random snaps

Långhelgen spenderade jag i Påarp hos Philips föräldrar. Jag plockade rabarber och gjorde en paj. Fast en fiktig rabarberpaj blev det visst inte. Hade för lite rabarber, så jag blandade ner blåbär också från frysen. Himla gott ändå!

Random snaps

En till bild till från Påarp, men någon dag tidigare. Vi sågade ner fyra trötta aspar från tomten. Det blev massa trä att bära bort.

Random snaps

Så en bild som Sara tog på mig en morgon vi var i Kungsträdgården och tittade och fotade alla blommande körsbärsträd.

Random snaps

Kvällsmat på La Neta en kväll efter jobbet när varken Philip eller jag orkade laga mat.

Random snaps

En selfie när jag nyss hade färgat håret grått. Nu är jag blond igen (vilket i och för sig syntes på bilden från Kungsträdgården), synd att färgen släpper så fort. Jag gillar att ha samma hårfärg som min mormor.

Random snaps

En matbild från när jag, Philip, Malin och Fredrik var på Le Rouge och åt i slutet av april. Jag åt isländsk lax. Fy tusan så gott det var!

Random snaps

Och till sist den här tandborstbilden med snapchatfilter. Vad är det med mig och att skicka snaps när jag borstar tänderna? Detta är inte den enda bilden i kategorin om jag säger så.

Förresten! Nu finns månadens tema för Monthly Makers presenterat hos Alicia som är värd. In och kika vad vi har att jobba med.

 

TRANSLATION: This was a fun game. Julia did this thing on her blog and called it scroll & stop. Just pick up your phone, go to the picture folder, scroll once and put down your thumb. The picture you stopped on, you have upload. Continue to scroll from your current position and deeper into the feed. Repeat 6-7 times and post all the images in a post with a little story behind it. Cheating is not allowed! These are my pictures.

0

Kommentera

Så kul koncept!

Anna María Larsson

Visst är det! 🙂

Så himla rolig idé till ett inlägg! Ska absolut göras!

Anna María Larsson

Ja! Gör’t! Jättekul ju 🙂

Haha! Underbart med tandborstbilder. Jag tycker att jag alltid är som snyggast just vid tidpunkten när jag ska borsta tänderna på kvällen så jag tar många selfies då. haha. Så kul grej detta.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.