2016-03-17

Inspiration Monthly Makers – MINIATYR

Inspiration Monthly Makers – Miniatyr

1 / 2 / 3 / 4 / 5

För en vecka sedan släppte Wilda månadens tema för Monthly Makers. Temat vi har att jobba med den här månaden är MINIATYR. Det är verkligen med skräckblandad förtjusning jag tar mig an det. För som första tanke tänker jag på små gulliga grejer som liksom bara är i liten skala. Och egentligen är det något som inte riktigt passar mig. Eller det passar mig på det sättet att jag tycker det är så himla gulligt. Allt som är i miniformat är ju = fint. Men i de flesta fallen brukar jag gärna vilja göra något som jag har användning för och det har känts knepigt hittills i alla fall. Men på ett eller annat sätt ska jag nog få till något användbart nu också.

Jag kommer försöka att tänka utanför den lilla-lådan i alla fall. Miniatyr är ju nåt som är litet som egentligen är stort i grundutförandet. Och trots det något knepiga temat vet jag faktiskt redan vad jag ska göra. Men har ni inte börjat än är det ändå lång tid kvar att komma på det perfekta. Ni kan börja länka era grejer den 20:e mars hos Wilda och ni har som vanligt till den 28:e mars på er att skicka in. Och ofta (för min del i alla fall) handlar det bara om att börja med något så spinner tankarna vidare.

Den här månaden tyckte jag själva inspirationsletandet gick ganska så trögt, men mina kollegor i Monthly Makers har faktiskt lyckats hitta massa fint att inspireras av. Kika in hos Ruth, Sandra, Alicia, Annica och månadens värd Wilda för mer inspiration. Och sen kan ni ju alltid kolla på vårt gemensamma insiprationsboard på Pinterest.

Som en liten bonus kom jag över Daily Mini Veggie på tumblr. Så många gulliga grönsaker och frukter i liten skala. ♡

Hur går tankarna hos er?

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

 

TRANSLATION: Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. This months theme is MINIATURE

0

Kommentera

Älskar dom små korkkrukorna ^^ funderar på att försöka mig på dom 🙂

Vilken fin inspo du bjuder på! Jag gillar särskilt de små husen i kaktusen och de ser ut som badvaktshytterna i Baywatch typ. =) Det hade nog behövts något sådant här hos mig, för när sambon vattnar så är det klar risk för växtdrunkning. 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.