2016-03-18

Gör det själv #9

Nästa vecka är det redan påsk. Och kanske ska du iväg på någon påskmiddag, ska styra en själv eller så vill du dekorera med ägg fast inte riktiga ägg från höns. Sådana här långhelger tycker jag om att träffa familj och vänner, gärna över en bit mat men också bara som ett ypperligt tillfälle att ses. Enligt mig blir allt lite roligare om en anstränger sig lite extra som med dukning eller dekorationer. Här har jag samlat fyra påskrelaterade grejer du kan göra själv som piggar upp påsken.

1. Placeringskort av påskägg i trä via The Urban Acres – De här fina placeringsäggen tyckte jag så mycket om. De här av trä vilket gör att de på något sätt påminner om bruna ägg. Gillar dem skarpt och särskilt namnlappen som får sväva lite tjusigt i luften. Lyfter vilken dukning som helst till en ny nivå.

2. Bokstavsbanner via Alice and Lois – När det vankas festligheter tycker jag i alla fall ett en bokstavsbanner både livar upp och sätter stämningen. Här kan ni skriva ut just den här specifika, men jag tänker att det är lika lätt att inspireras av den här och skriva något eget i stället.

3. Placeringsägg i 3D av papper via The House That Lars Built – Att sy i papper är något jag gillar. De här fina placeringskorten i papper blir jag bara så himla glad av.

4. Fasetterade ägg av lera via Sugar and Cloth – Sist men inte minst de här fasetterade äggen av lera. Gör alla i samma färg för en enhetlig dukning eller gör alla i olika färg för en riktig färgexplosion. Kul att variera dem i storlek också.

Fler grejer du kan göra själv
☆ Gör det själv #1
☆ Gör det själv #2
☆ Gör det själv #3
Gör det själv #4
Gör det själv #5
Gör det själv #6
Gör det själv #7
Gör det själv #8

 


TRANSLATION: Here are four Easter inspired projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. Easter Egg Place Cards via The Urban Acres
2. Hooray Pennant Flags via Alice and Lois
3. 3D Easter Egg Name Tag via The House That Lars Built
4. Faceted Easter Egg Place Card Holders 

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.