2016-02-05

Gör det själv #3

Helt otroligt att det redan är fredag igen. Tycker att den här veckan har gått ruskigt fort. Just nu är jag inne i en period där jag har massa idéer jag vill genomföra, men alldeles för lite tid. Men så är det ibland, plus att jag vet att det är en övergående grej. Märker ändå nu att det är så mycket ljusare ute vilket ger mig hopp. Ett hopp om att vara (ännu) piggare på morgnarna och inte lockas så mycket av att ligga kvar i sängen och dra mig. I kväll kommer Kristin och Marco hem till oss, vi ska äta pizza och spela buzz. Så peppad på det! I övrigt är min helg ganska lugn vilket jag tänker är ett perfekt tillfälle för att skapa något.

Den här veckan har jag samlat på mig fyra DIY’s i trä som du kan inspireras av och göra själv i helgen.

1. Klädhängare i trä via Bob Vila – Enkelt och tar lite plats. Fint att ha i sovrummet kan jag tänka mig.

2. Fotodisplay av små trähus via The Merrythought – Ett kul sätt att visa upp foton du har hemma. Eller små bilder och teckningar för den delen. I guiden använder de redan befintliga trähus, men jag tänker mig att en kan ju såga ut vilken form som helst egentligen.

3. Mönstrad serveringsbricka i trä via Brit + co – Ett lätt sätt att göra en träbricka mer personlig. Färgerna och sättet att måla på föll mig verkligen i smaken. Gillar de ruffa penseldragen och färgstänken.

4. Enkla bokstöd i trä via Make and Tell – Smart och fint sätt att använda små träbitar som du har över från andra projekt.

Här kan du hitta fler tips på saker du kan göra själv:
Gör det själv #1
Gör det själv #2


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
One-piece coat rack via Bob Vila
House Photo Display via The Merrythought
Breakfast in bed tray via Brit + co
Wood triangle bookends via Make and Tell

0

Kommentera

Jag gillade verkligen de där små trähusen. Så gulligt sätt att visa upp sina bilder på 🙂

Svar: Ja det är en härlig, lugn dag 🙂 Även om det kunde vara något roligare än pappersarbete / bokföring som stod på tapeten… Åh men vad härligt det låter – jag hoppas verkligen du får soligt väder och en härlig helg! Kram

Tycker bokstöden var så himla söta. Ska försöka mig på det själv

Trähusen har jag också pinnat nyligen, så fina! Och blev riktigt sugen på klädhängaren med!

Anna María Larsson

Hehe, great minds 😉

Moa

Bra tips! 🙂

N

Håller med om att veckan gått fort!

Härliga tips!:)

Åh vad fina husen och bokstöden är! blir så sugen på att göra massa grejer i trä nu 😀

Anna María Larsson

Ja, jag blev också himla pepp på trä!

Bokstöden var ju fantastiska. Sådana ska jag göra, när tiden och lusten faller in… (den som visste när det kan tänkas ske bara…)

Anna María Larsson

Ja visst är dom!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.