2016-02-15

Ett foto om dagen i 5 år

Sen början av 2011 har jag mer eller mindre varje dag tagit en selfie. Jag vet egentligen inte varför jag började göra det, men efter ett tag blev det en vana och ju fler bilder jag hade desto roligare blev det att se slutresultatet. Jag har länge tänkt att nu är jag väl klar men grejen är ju den att så länge livet fortsätter så blir jag ju inte riktigt ”klar”.

Nu har jag gjort det här i 5 år och då tyckte jag att det passade med ett litet stopp på vägen och någon slags sammanfattning, så jag klippte ihop en film. Rätt kul också att se alla olika färger jag har haft på mitt hår och alla olika frisyrer.

Så varsågoda, se mig åldras fem år på tre minuter.

 

TRANSLATION: Since the beginning of 2011 I’ve been taking a selfie every day. Here’s a video I put together with all the photos.

0

Kommentera

Haha åh jag älskar verkligen det här! Så himla roligt att ha 🙂 Tar verkligen aldrig selfies men det vore ju guld att kunna samla dem såhär. Min egen slutsats är att 2012 var ditt riktigt stora selfieår, 2013 reste du massor och 2014 hände något med din stil så att den blev det den är idag. Typ 😛 Under 2015 tänkte jag mest på att du verkligen passar så bra i din utväxt. Härligt inlägg!

Anna María Larsson

Ja, det är så himla kul att ha. Är glad att jag har varit så ihärdig. Haha, bra slutsatser 😛 Och tack för bra ord om utväxten. Är nöjd över att det numer är socialt accepterat med en utväxt och att det till och med är lite snyggt 😛

kriss

Ser aningen sjukare ut till hy/ansikte från 2011.
Inte specieltl snyggt.
Annars en cool video. Dock som sagt, äta lite mer kanske?
Ser på riktigt sjuk ut. Grå ton i huden, ögonen… Inte vackert!

Hanna

Ursäkta?! Vad är det för kommentar? Inte okej att skriva så.
Jag tycker att det är en väldigt häftig och snygg film och att det är kul att se hur en kan förändras med olika frisyr och ibland lite smink.

Men vad är detta för kommentar? Skäms!

Jag är så imponerad över hur du kan passa så bra i alla frisyrer, känns som du testat massor av färger och klippningar men passar himla fint i allt! Och kul att man märker när du byter telefon, det har verkligen hänt en del med iPhone-bilderna på fem år. Trots att jag minns att jag tyckte iPhone 3 tog heeeelt grymma bilder en gång i tiden, hehe.

Anna María Larsson

Tack! Ja, det märks himla tydligt att utvecklingen har gått framåt. Minns när jag kunde bytte över till att kunna använda front-kameran också, revolution i selfiefotandet!

kuuuul! Och så himla länge! Vi kör på Ines, men hon är inte så bra på att ligga still så det blir inte samma effekt i övergångarna 🙂 kör du med ’everyday’? kraaam

Anna María Larsson

Åh vad kul att ni gör med Ines! Japp, jag använder everyday 🙂 <3

Vilken kul grej och tänk att du gjort det i fem år, imponerande ju! Jag hade nog inte hållt igång det så länge utan glömt efter någon vecka :p

Anna María Larsson

Haha, ja det är ju det där med att en måste komma ihåg och vara ihärdig. Men jag är nog lite maniskt lagd så därför tror jag att det har funkat.

WOW. älskar hur ditt hår förändras!! du är ju bäst på häftigast hår. mvh en som haft samma ickefrisyr ca hela livet

Anna María Larsson

Hehe, tack! Har en del att tacka för alla hår-jobb jag gjort genom åren. Hade nog inte kommit på alla frisyrer på egen hand.

Så himla häftigt och kul! Är mäkta imponerad över att du gjort det här i fem år, grymt ju 🙂

Anna María Larsson

Tack! Är impad själv över min ihärdighet faktiskt.

Riktigt kul grej ju! Sjukt avis på din frisyr-resa, riktigt häftiga hår du gått igenom genom (h)åren.

Anna María Larsson

Haha! En hårresande historia helt enkelt 😉

Men gud så skoj! Och kul att jag såg filmen delas på facebook – bara fladdrade förbi. Och så kommer jag in här och ser att det är du 🙂

Anna María Larsson

Haha, är det sant?! Så himla lustigt. Kul att fler delar den 🙂

Alltså SÅ fantastisk video! Och du är alltid så himla snygg!

Anna María Larsson

Tack snälla. Och tack :*

sjukt ballt! älskar detta! och den där ”kriss” kan ju gå och dra något gammalt över sig jäkla korkhuvud.

Anna María Larsson

TACK! <3

Så himla coolt! Blir inspirerad att höra samma ju! Och sjuklig kommentar av kriss. Bu!

Du är bäst och tack för igår fina! <3

Anna María Larsson

Gör det bara! Krävs lite diciplin bara, men ge dig tusan på det så är det rätt kul att ha.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.