2016-01-05

Monthly Makers 2016

Monthly Makers

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Den 10:e dagen av varje månad släpper vi ett nytt tema. Du bloggar eller instagrammar (#MonthlyMakers) ditt bidrag som i slutet av månaden sammanställs hos temavärden. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.

Såhär går det till:
→ 12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdar för ett var
→ 10:e, presentation av det gemensamma temat
→ 20:e, månadsvärden bloggar sitt eget bidrag och börjar samla in era i inläggets kommentarsfält
→ 28:e, deadline för inlämning av era bidrag
→ Sista, sammanställer värden allt vi skapat tillsammans

Följ oss på Facebook och Instagram för att inte gå miste om någonting!

Ni som var med förra året kanske märker att det är en liten förändring i själva upplägget av datum. Nu hoppas vi att det blir lättare att komma ihåg och vara med genom att vi sätter fasta datum i stället för att ha det lite löst flytande som vi hade förra året. En annan ny grej är att Agnes, Emelie och Jess tyvärr inte längre kommer vara kvar som månadsvärdar. Så tusen tack för den här tiden med Monthly Makers. Men de fina är ju att alla finns ändå kvar på internet!

Men ni vet väl att något ledsamt ofta för med sig något roligt och det är att vi nu, har tre sprillans nya kreativa värdar med i vårt gäng som roddar och styr. Det är Ruth, Stina och Wilda! Så hej och välkomna till dem!

En annan nyhet är öppnandet av ett forum för den som vill diskutera aktuellt tema, tipsa, visa, bolla frågor och idéer eller prata skapande i allmänhet. Gemenskapen hittar du i vår nya Facebookgrupp: We are Monthly Makers! Vi finns också på www.MonthlyMakers.com.

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

Under 2015 avverkade vi teman 12 teman med över 400 olika kreationer! Du hittar alla samlingsinlägg genom att klicka på respektive tema. PAPPER, ÅTERBRUK, LERA, TÄNDSTICKOR, MAGI, MÖNSTER, RYMDEN, TEXTIL, NATUR, GARN, LJUS, GLAS

På söndag släpper Beatrice årets första tema. Missa inte det!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Det här var årets längsta inlägg, men så blir det med mycket info. Hoppas ni är lika peppade som jag på ett kreativt skaparår!

0

Kommentera

peppigt! och väldigt tjusig hemsida där som länkas!!;)

Kommer bli så fett och jag ÄLSKAR hemsidan <3

Verkligen grymt bra jobb med hemsidan! Det här kommer bli så bra!

Är så himla peppad på detta!!!!!!!!! Och alltså hemsidan är GRYM

Åh vad kul det här ska bli! Och hemsidan är ju fantastiskt snygg, bara njuter av den!

Så himla roligt, ser verkligen fram emot allt vi kommer skapa tillsammans i år 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.