2016-01-13

Inspiration Monthly Makers – AVTRYCK

Monthly Makers inspiration - avtryck

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Nu har vi ju kickat igång andra året av Monthly Makers. Pepp på det! Första temat för i år är AVTRYCK och det är Beatrice som är värd. När jag tänker på avtryck kommer först massa tankar om att stämpla, föra över något från en yta till en annan och olika trycktekniker upp i mitt huvud. Tänker jag vidare kan en ju göra avtryck genom att göra något som har gjort avtryck på dig i ditt liv eller liknande. Vill du går det att tolka på tusen vis.

Jag har tidigare både tryckt med färg på en tröja och gjort avtryck genom att stryka fast bokstäver på en t-shirt. Två typer av olika avtryck. Nu vill jag göra något lite annorlunda känner jag. Jag har en idé, men som vanligt så har jag lyckats komma på en idé som behöver ett material som visade sig vara lite svårt att få tag på. MEN, jag tänker inte ge mig i första taget!

Jag pinnar som vanligt mina inspirationsbilder på mitt Monthly Makers inspirations-board på Pinterest. Där har jag redan nu pinnat en del, men fyller också på allt eftersom. Kika gärna där eller följ om du vill. Och kolla också in Monthly Makers gemensamma Pinterest. Där pinnar vi både inspiration till varje tema samt allt som vi tillsammans skapar.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

 

TRANSLATION: Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. This months theme is IMPRINT

0

Kommentera

Är så pepp på att försöka vara med i år ^^ iaf några månader

Ja vad roligt att du är peppad! Var med så mycket du vill/hinner/orkar 🙂

VALARNA????? SÅ FINA

JAG VEEET!

Stämpeln som ser ut som marockanskt kakel är ju helt fantastisk, så fin!

Ja! Jag var tvungen att kolla både en och två gånger innan jag såg att det var en stämpel. Vill ha flera olika och stämpla överallt!

Jag har köpt ett helt linoleumtryckkit! Nu blev jag ÄNNU mer inspirerad!!! Åhhhh hur ska man hinna allt härligt???
Anna

Men vad roligt med ett linoleumtryckkit! Testa bara nåt 😉

Alltså, jag säger det igen, det går verkligen att göra hur mycket som helst på det här temat! Superfina grejer som du har hittat! Jag måste nog testa att göra min egen stämpel och trycka på textil snart, det kan bli så himla häftigt!

gud va fina saker

Lejonstämpeln <3 Och bilden högst uppe till vänster!! Wow wow wow wow!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.