2015-10-20

Garnpepp och Monthly Makers pågående arbete

Den här månaden är det ju, som jag tidigare har nämnt, tema GARN i Monthly Makers. Det är Beata som är värd för temat och det är hos henne ni ska kika in den 25:e oktober och länka det ni gjort, men mer om det senare. Hur går det för er?

Jag har haft stora funderingar fram och tillbaka vad jag ville hitta på. Har gått i flertalet garnbutiker både en och två gånger för att sen gå ut igen tomhänt och snarare vara mer förvirrad än klokare.

Men så en dag i förra veckan gick jag ut en runda på lunchen och bara gjorde’t. Jag fick någon form av feeling och köpte bara lite garn i färger som jag gillade. Jag tänkte att så himla svårt ska det väl inte behöva vara. Gör det bara!

Jag var ganska tidigt inne på att jag var sugen på att väva, men då skulle jag behöva få tag i en vävram alternativt att bygga en egen, som ändå vore väldigt roligt. Att bygga en egen alltså. Kul att göra allt själv ju, tänker jag. Mvh fröken kan själv, vill göra allt från grunden. Men så fick jag låna Krisitns vävram. Vilket känns himla bra eftersom jag har insett att jag inte har all tid i världen och verkligen vill hinna klart mitt projekt. (Vilket en ju faktiskt inte måste göra. Alicia skrev himla bra om det här.)

Garnpepp

Så nu har jag börjat väva och det är så himla roligt! Och nu visar jag ju faktiskt en liten tjuvkik på, vad jag tror kommer vara, mitt bidrag till Monthly Makers också. Har aldrig gjort det innan så först kändes det så fel på något sätt. Men ärligt talat. Varför känns det så himla fel? Jag älskar ju att dela med mig.

Så här långt, plus lite till har jag kommit nu, insåg dock att jag hade gjort lite fel på några ställen så jag backade bak och fick göra om en hel del. Men jag tänker lite som min gammelmormor Anna sa: ”Det syns inte på’et hur länge man har vart om’et”

Letar du fortfarande inspiration till vad du ska hitta på på tema GARN så har Mikaela, Annica, Jess och Beatrice bloggat fina inspirationsinlägg. Och appropå Monthly Makers så kommer det hända en del spännande grejer framöver. Men jag håller på det lite till.

 

TRANSLATION: As you might know the theme for Monthly Makers this month is YARN. This is some work in progress photos. How about you? Have you come up with anything to create yet?

0
  • Just wanna view more of
  • DIY

Kommentera

Jag har haft en plan en tid men inte kommit mig för, nu har jag lite smått panik över hur sjutton jag ska hinna egentligen! Får svira förbi garnbutiken på vägen hem från jobbet ikväll tror jag bestämt!

Sofia

Vilken garnbutik var du i? Jag går alltid till samma, men börjar tröttna på utbudet. Du verkar ha hittat garner som inte finns där jag handlar!

Det vita lite tjockare köpte jag på Slöjd Detaljer och de andra köpte jag i en liten butik som heter Klara Tyg & Garn som ligger på Klara Norra Kyrkogata 32.

så fint vill också!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.