2015-09-27

Nytt jobb som handmodell

Hand modeling for Accent Hand modeling for Accent Hand modeling for Accent

Just nu kan en se mina händer lite här och var, både på nätet i form av banners och på stan på stortavlor. Jag är nämligen med i Accents senaste kampanj ✌ Jag fick återigen ha mörkt, nästan svart nagellack på mig. Precis som när jag var handmodell för Fun Light. Antar att det är en bra kontrast mot min hud.

Det var inte helt lätt att få till bilderna, i studion hade de byggt upp en liten låda med hål i väggarna och bakom och under den kröp vi tre modeller som var händer och sträckte armarna, böjde dem i konstiga vinklar samtidigt som vi stod och satt i märkliga positioner. Allt för bilden. Här på Accents instagram kan ni se en behind the scenes bild över hur det såg ut.

0

Kommentera

jag visste inte ens att det fanns modeller för händer, vad kul!

Ninos

Hej. Vart kan jag söka som handmodell?

Anna María Larsson

Jag vet tyvärr inte hur du kan söka som enbart handmodell, jag får de jobben via min vanliga modellagentur.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.