2015-09-25

Monthly Makers – NATUR

Idag är det tredubbelt-upp bra.

1. Det är fredag.
2. Löning.
3. Det är dags att visa vad jag hittade på i Monthly Makers på tema NATUR.

För mig personligen så har det här varit ett riktigt inspirerande tema och jag har just nu påbörjat tre projekt. Det känns bra för jag har känt att jag varit i en liten svacka vad gäller skapande den sista tiden. Men hejdå och adjö med den känslan. Nu vill jag bara göra mer och mer.

Sista kvällen jag och Philip var på Island bjöd mormor och morfar på daimglass i små koppar. De här kopparna ser lite ut som små blommor och jag tog tillvara på dem för jag visste att det här skulle vara perfekta formar att gjuta något i. Så till mitt bidrag valde jag att testa gjuta med betong i just de här glassformarna. Blomma = finns ju i naturen. Betong = ett naturmaterial. Alltså perfekt för temat.

Det blev två små ljuslyktor.

Monthly Makers – NATURE Monthly Makers – NATURE Monthly Makers – NATURE Monthly Makers – NATURE

Nu är det alltså dags för er att länka era bidrag på det här inlägget hos Mikaela, som är månadens värd. Ni har till slutet av månaden på er. Sen sammanställer Mikaela allas skapelser i ett fint samlingsinlägg. Vad jag har hört så har många varit oerhört peppade på temat så därför ser jag lite extra fram emot vad vi alla har skapat på tema NATUR. Länka på!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Det här är Monthly Makers:
12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är alla värdar för en månad var.
10:e, presentation av det gemensamma temat.
25:e, månadsvärden bloggar sitt eget bidrag och börjar samla in era i kommentarsfältet till det inlägget.
Och i slutet av månaden sammanställer värden alla grymma grejer vi har skapat.
Den enda regeln är att det du bidrar med ska vara gjort under den givna månaden. Det viktiga är att släppa prestationen och komma igång med ditt skapande.

Vi som drog igång Monthly Makers är, AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

Vi finns också på facebook.com/monthlymakers, och kom ihåg att tagga med #monthlymakers på instagram.

 

Translation: Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. This months theme was NATURE and I created these cement candle holders out of used ice cream boxes.

0

Kommentera

wha! fullkomligt älskar denna cirkusaktiga form. både fint och användbart!! och betongtrendigt. love it.

gud va fint!

Jag har också glassbyttor hemma med tillhörande skedar för de liksom skrek att devill bli något annat. Men jag måste erkänna att ditt inlägg gav mig morgonens gapflabb, kollar på mobilen och det första jag såg i fb-länken var blomman bakom ljuslyktorna. Hann i tanken placera ut sådana betongkrukväxter i ena fönstret här hemma. Ska fortsätta klura för det vore coolt.

De ble jo nydelige! 😀 Kjenner også at jeg gleder meg til å se alle bidragene denne måneden! 🙂

Fina bilder 🙂

Fint!

Jättefina! Har inte så stor koll på betong egentligen men är förvånad över hur jämn och slät den ser ut, supersnyggt 🙂

Så bra med ljuslyktor nu på hösten, saknar det här hemma, gullig form du valde!

Otroligt söta! 🙂 och perfekt att göra ljuslyktor nu när hösten och mörkret är här.

Menguuue vad fina de blev!!! Tycker vanligtvis att det är så himla snyggt med den ruffa känslan i betong – lite luftbubblor och råa ytor liksom – men dina ljuskoppar ser så jämna och släta ut och det passar faktiskt dem och formen mycket bättre! Snacka om att få in återbrukstänket också 🙂

Ja, jag var helt beredd på att det skulle bli slitet och rufft, men icke. Vet inte om det var betongen eller om det berodde på själva formen och den glansiga ytan i den som gjorde att det blev så himla slätt.

Så jäkla gulliga blev dom!

Tack, tycker faktiskt också de är himla gulliga 🙂

ALLTSÅ DE ÄR SÅ GULLIGA <333

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.