2015-09-26

En bro mellan två världsdelar

Den här helgen har jag verkligen fullt upp. Först och främst hoppas jag att jag får plats på en Yoga-klass nu på morgonen och efter det ska jag åka ut till Ekerö och pyssla på Stinas 8-års kalas med 16st 8-åringar. Det kommer säkert bli roligt och intensivt. I kväll ska jag ut och ät med Philip och två kompisar. Och i morgon blir en heldag då jag ska hänga med alla från Monthly Makers. Är väldigt peppad då jag bara har träffat några få av dem tidigare och vi ju faktiskt inte alls känner varandra.

Bridge between continents – Iceland

Men, det jag tänkte visa idag är några bilder från Island när vi åkte till en bro som går mellan två världsdelar. Egentligen ett himla turistjippo för det är liksom bara en bro mellan en spricka vilken råkar vara den Nord Amerikanska kontinentalplattan och den Euroasiska kontinentalplattan. Men trots det så är det så himla vackert ju!

Bridge between continents – Iceland

Som sagt, här är själva bron. Och här står jag i något slags ingemansland, eller i luften ovanför de två plattorna liksom.

Bridge between continents – Iceland

Lavalandskapet sträcker sig så himla långt. Och där nere i den svarta sanden går min morbror Ágúst.

Bridge between continents – Iceland

Och sanden är helt kolsvart eftersom den har massa vulkanaska i sig (för att förenkla väldigt mycket).

Bridge between continents – Iceland

Och med fullt av vackra ståtliga stenar som bara står här och ser lite ut som gubbar.

Det må vara lite forcerat att bygga en bro såhär enbart för att locka dit turister kan jag tycka, men samtidigt så är ju landskapet runtom väldigt vackert och bara det är ju värt att stanna för.

Här kan du läsa mer om min senaste resa till Island ↓
Första dagen på Island
Vandring på Esjan
Svínahraun
Þingvellir
Krýsuvík
Reykjanestá – branta klippor och stora stenar
Gunnuhver

TRANSLATION: A small stop at ”Bridge between continents” in Iceland.

0

Kommentera

åh, Island. får inte nog av dina inlägg därifrån! och alltså, är lagom avundsjuk på att ni ska träffas så många fina bloggare samtidigt. ha det helt underbart! <3

älskar dina inlägg därifrån <3

Måste åka till Island, ser ju helt magic ut!

Det ÄR magiskt!

island alltså. en sån jäkla dröm. plocka med mig dit och var min guide! <3

Men ja! Jag vill tillbaka hela tiden alltså.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.