2015-06-25

Monthly Makers – MÖNSTER

Monthly Makers tema för juni har varit mönster. Ett himla kul tema tycker jag då jag har varit sugen på att göra egna mönster tidigare. Och med mönster menar jag i det här fallet en mönsterrapport av något jag ex illustrerat själv. Jag vet inte hur många dokument jag har i datorn som är påbörjade. Så när temat blev bestämt visste jag direkt att jag nu banne mig skulle bli ”tvingad” att göra klart ett.

Sen befinner jag mig i Italien nu, vilket egentligen inte alls gör något lättare. Det innebär att jag har liksom inte riktigt haft samma förutsättningar att jobba som jag har hemma. Men bli inspirerad och få idéer kan en ju bli var som helst. Området vi är i här i Italien är vad jag har förstått särskilt känt för sina magiska citroner. De är mycket sötare än andra och har inte alls samma stickiga beska. Då tänkte jag att varför inte göra ett citronmönster.

Jag gjorde ett grundmönster som jag har gjort tre olika bakgrunder på. Blått, grön och rosa. Så här blev dom.

Monthly Makers - MÖNSTER Monthly Makers - MÖNSTER Monthly Makers - MÖNSTER

Och de går finfint att använda som ex bakgrundsbild i mobilen eller på telefonen.

Monthly Makers - MÖNSTER

Värd för temat denna månad är Sandra och ni kan från och med idag lämna era bidrag i det här inlägget. I slutet av månaden kommer Sandra att sammanställa allt som vi tillsammans har skapat i ett samlingsinlägg. Ska bli spännande att se på vilka olika sätt vi alla har tolkat temat mönster på.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Vi som drog igång Monthly Makers är, AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

Monthly Makers finns också på facebook.com/monthlymakers, och kom ihåg att tagga med #monthlymakers på instagram.

 

0

Kommentera

Å vad gott med sötsura citroner. Vackra är de också liksom ditt mönster. Roligt att du visar det med olika bakgrundsfärg, blev stor skillnad på bilden tycker jag.

Kul att du gillade de olika färgerna. Det blev ju faktiskt rätt stor skillnad mellan de olika och det tyckte jag var kul 🙂

Så fina mönster! Vill också lära mig att göra mönsterrapporter, måste googla på det nu känner jag. Håller med Katarina om att jag gillar att de var olika bakgrundsfärger, kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst!

Ja, klart du ska testa! Det är rätt enkelt att göra en rapport. Finns massa bra länkar om en googlar.

så fint!

jättefina! kul idé att använda mönstren som bakgrund på mobilen också.

Superfint!!!

Så fint det blev. Kul att kunna ha ha som bakgrundsbild. Italien är ju inte helt fel och finns det inte någon gammal slagdänga om Italien och små citroner gula? Passande!

Fy bubblan vilket peppigt och somrigt mönster, ser superfint ut som bakgrund i telefonen!

Tack! Var också himla kul att göra. Ska definitivt göra fler mönster framöver.

Vad kul med flera digitala bidrag den här månaden. Jag är själv väldigt sugen på att prova mönsterrapporteringar men har fegat ur eftersom jag inte är helt trygg i hur man gör. Nu vill jag prova!
Dina stiliserade citroner är så fina! Blir sugen på saft och lemonad när jag ser dem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.