2015-05-06

Nytt att sitta på

New chairs

I helgen åkte vi till återvinningsstationen i Sätra för att slänga våran trasiga diskmaskin. Precis där bredvid ligger Stadsmissionen, så vi passade på att titta in där. När jag har varit där tidigare har vi inte alls hittat något, men där och då hittade vi två nya stolar till köket. Bauhausstolar. Jag är inte helt förtjust i det mörkbruna och blev genast sugen att DIYa med dem. Men Philip verkar vilja behålla dem som de är.

Vi får se vad det blir av dem tillslut. Vad hade ni gjort?

0

Kommentera

DIYat helt klart, men så är jag sån som inte gillar trä speciellt mycket också. Vitt är min melodi i allmänhet, fast tror de kan bli riktigt häftiga i ljusgrått och en pastellfärg också, helt förälskad i den kombinationen just nu!

Ja, men det är faktiskt lite i de banorna jag tänker. Första tanken var vitt, men sen har jag funderat lite på ljusgrått också. Vi får se vad det blir av funderingarna. Philip måste ju också vara med på det 🙂

asså dom är ju retrosnygga! men av det lilla jag sett av ert hem (samt det stora jag sett av ditt diy-ande) hade jag helt klart diy-at om jag var du. inte om jag var jag. men du är ju du och du är queen på det området så kör i facking VIND

Men precis som jag tänker. Som gjorda för att DIYa liksom.
Haha! jag fattar helt vad du menar :*

och med ”inte om jag var jag” menar jag INTE att jag inte hade velat haft diy-ade stolar, utan att jag själv inte är så händig när det kommer till färg och fix och det hade slutat i katastrof. *klargör*

Men åh, vilket fynd! Tycker de är superfina som de är men jag hade nog målat om ramen men behållt sitsen och ryggstödet i den ljusa färgen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.