2015-05-25

Monthly Makers maj – Magi

Temat i Monthly Makers för maj månad har varit MAGI. Det här är första temat som inte är ett material och som också är lite mer abstrakt. En utmaning för mig personligen då jag snarare kan bli låst om det är för fritt att göra vad som helst. När jag tänker på magi tänker jag framförallt på övernaturlighet och magiska krafter. Jag vet inte hur många gånger jag själv hade velat ha den där extra kraften av att kunna flytta saker med hjälp av tanken eller om jag hade haft ett föremål som kunde göra mig till en lite bättre version av mig själv.

Monthly Makers May - Magic

Förra året i samband med att jag vann Pattex Blog awards så DIYade jag en hel del med lim. En teknik som jag testade då var att blanda lim med glitter och sen använda den här härliga glitter-röran på diverse grejer. Så till magi-temat gjorde jag en magisk giftgrön ring av lim och glitter. Jag tänker mig att den här besitter massa magiska egenskaper som jag så småningom kommer att få bekanta mig med.

Monthly Makers May - Magic
Monthly Makers May - Magic

På riktigt superlätt att göra. Du behöver bara en ringstomme, lim som när det torkat blir genomskinligt och glitter. Blanda lim och glitter, fyll på i stommen och låt torka. Enklare än så blir det knappt.

Värd för temat denna månad är Jessica och ni kan från och med idag lämna era bidrag i det här inlägget. I slutet av månaden kommer Jessica att sammanställa allt som vi tillsammans har skapat i ett samlingsinlägg. Är väldigt peppad på att få se allt magiskt vi har skapat den här månaden.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Vi som drog igång Monthly Makers är, AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

Monthly Makers finns också på facebook.com/monthlymakers, och kom ihåg att tagga med #monthlymakers på instagram.

 

0

Kommentera

Men hallå! Hur läckert är inte detta? Smycken är verkligen magi. Tänker att alla magiker har dömycket smycken. Och detta har den perfekta gröna färgen i kombo till guldmetallen och jag blir SÅ inspirerad att experimentera med lim+glitter-tekniken!

Ja, så är det verkligen! Tycker också att grönt är en väldigt magisk färg på nåt vis.
JA! Testa, det är rätt kul också!

Coolt!!! Och den passar ju superbra till din nya bikini. Du kommer vara så superkraftsnabb att ingen ser mer än ett streck när du simmar eller spelar beach volley.

herre va fint!!!

Men wow vilken ring, håller med Alicia om att det är den perfekta magiska färgen! Så snygg! Vill verkligen prova att göra något liknande, har du något tips på var man kan köpa sådan där ringstommar?

Tack! Just den här ringstommen beställde jag på smyckestillbehor.se

Fin ring och kul att tänka sig att den är magisk. Passade fint till nagellacket 🙂

Galet fin!

jättefin ring 🙂

Det blev ju superfint! 😀

Så jädrans snygg! Perfekt färgkombo som definitivt känns magisk 🙂

Alltså wow!!! Så sjukt snygg och jag älskar den gröna nyansen. Superfint!

Så snygg! Tänk att nåt som verkar så lätt att göra kan bli så läckert. Klart sugen att göra min egna magiska ring 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.