2015-05-05

Livet i rutor

Instagrams from lately

Jag har bakat baguetter till mina helgfrukostar (→ recept finns här). Bobo nr 2 kom ut. Jag har sett ut såhär. Frukost framför skidorna på TV. Jag och Philip var på Yasuragi. Gick på museum med Moa. Jobbade i lufttorkande lera. Spexade på en reklamfilmsinspelning (som borde komma ut snart). Mitt bidrag till Monthly Makers på temat lera. Finaste skrivboken från Marbré. Vår i Humlegården. Jag har planterat om mina plantor både en och två gånger. Njutit av alla rosa blommor i Kungsträdgården. Skickat rörpost. Visat upp mina muggar som jag gjorde till Bobo nr 3. DIYat med tändstickor till Monthly Makers. Gjort egen violglass med violer. Gått i skogen och plockat blommor. Tittat på ännu mer blommande körsbärsträd och ätit chiapudding till frukost.

Vill ni följa mig så heter jag @Dnilva på instagram. Vad heter ni?

0

Kommentera

ISA

vilket jäkla flöde! bara härliga pics ju! vad gjorde du reklam för? 😀

Härliga bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.