2015-04-01

Marslistan

Jag gillar ju listor och jag gillar sammanfattningar. Så vad passar då egentligen bättre än att göra en sammanfattande lista över månaden som har gått?

☼ Något du har varit extra glad över i mars?
Att jag har fått göra en superkul fotografering för en Limited Edition-kollektion som kommer ut snart och att jag har varit med i en reklamfilm som kommer ut i maj. Vissa månader går det väldigt trögt vad gäller modelljobb, men mars har varit bra! Var för övrigt på en casting för ännu en reklamfilm idag och det vore så kul om jag fick det jobbet också. Håll alla era tummar att jag har rätt look och att de bokar mig!

☼ Vilken låt lyssnade du mest på i mars?
Alt J – Mathilda

Weekend at Yasuragi
☼ En instagrambild från mars
Den här → Från när jag hade fått en ansiktsbehandling på Yasuragi och kände mig renare och slätare än jag någonsin varit.

☼ En fin grej från mars?
Att så många är med och skapar fina saker i Monthly Makers

☼ Godaste du ätit i mars?
Äter ju alltid så himla goda grejer (eeeh?) så det blir topp tre bästa grejerna. Falaflarna som Philip och jag gjorde var makalöst goda, chokladbollarna som jag bjöd på när jag hade födelsedagsfika och Helenas världens kanske godaste kladdkaka, som jag också bakade till fikat får dela på den utmärkelsen.

New Nike Air Max
☼ Bästa köpet i mars?
Helt klart mina supersnabba 90-tals-flashiga Nike Air Max. Nu väntar jag bara in lite mer vår så att jag kan använda dem oftare.

☼ Bästa TV programmet i mars?
Biggest Loser, fullkomligt ÄLSKAR att titta på det. Och nu i månadsskiftet avgjordes allt. Oklart vad jag ska titta på nu när det är slut.

Gulligaste klippet du sett i mars
Den här lilla jordekorren alltså. Såååå göllig!

0

Kommentera

ISA

åh, spabilden <3
har börjat kolla på biggan nu via play, har mycket att se fram emot kan jag tro :))

gölligaste chipmunken!! känner mig exakt så idag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.