2015-04-09

En ny skrivbok för vardagliga tankar och storslagna drömmar

New notebook

Jag har haft en liten hang-up på allt som är marmorerat på sistone. Jag har provat att marmorera med nagellack på både koppar och glas, lånat flera böcker i ämnet på biblioteket och har velat köpa allt som kommer i min väg som har något marmorerat inslag. Så jag blev superglad när jag fick den här fina handmarmorerade anteckningsboken skickad hem till mig från Marbré. Böckerna är miljövänliga och handbundna i Malmö.

Om du vill köpa en egen bok så får alla mina läsare 20% rabatt under april om ni skriver in koden ANNAMARIA. Just nu är det dessutom fri frakt i Sverige.

Tack Marbré för den fina boken.

0

Kommentera

Nää, vilken fantastiskt fin bok! Älskar anteckningsböcker lite väl orimligt mycket kanske 😛

hejja malmö *hohohihi*

Vad roligt att du gillar Marbré-boken!

/Marbré

ISA

så fin! blir alltid roligare att skriva/planera i fina block 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.