2015-03-10

Monthly Makers mars – Lera

Idag är det den 10:e och det innebär nytt tema för Monthly Makers. Jag är så imponerad av alla fina, finurliga och smarta grejer som har gjorts på våra två tidigare teman som var PAPPER och ÅTERBRUK. Nu är det dags för mig att ta över som värd för mars och det nya temat vi ska jobba efter är… LERA!

För mig är lera är ett nytt och relativt outforskat material, i tillägg till det så har jag inte alls någon aning om vad jag ska göra, än. Men det roliga är ju att nu har jag och ni andra chansen att i några veckor framöver testa att jobba med och skapa något nytt av just lera. Monthly Makers är ju till för att få igång kreativiteten och testa nya grejer. Försök att släppa prestationsångesten och gör något nytt de kommande veckorna. Inspireras av andra och grejer ni har gjort tidigare, men kom ihåg att bidraget du lämnar in ska vara gjort av dig i mars månad.

Den 25:e mars kommer jag att posta mitt bidrag på temat lera och det är i det inlägget ni ska länka era bidrag som ni har skapat under mars. Alternativt tagga det med #monthlymakers på instagram. I slutet av månaden kommer jag att sammanställa och förhoppningsvis kunna visa upp sjukt många fina och spännande grejer skapade av lera. Jag är så peppad, hoppas att ni också är det!

Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

För er som inte riktigt hänger med kan ni läsa mer här om vad Monthly Makers är för något. Och vill du ha regelbundna uppdateringar är Monthly Makers facebooksida bra att följa.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

 

0

Kommentera

Lera har jag heller aldrig gjort ngt med, tror jag, hehe, kul!

Ida

Kul! 😀 Tror jag dock kör på hemmagjord trolldeg, haha. Hoppas det räknas 😉

YESSSSS så kul!!!

Åh vilket spännande tema! Ska fnula på vad en kan hitta på för skoj med det!

Åh! Lera… det är inget jag någonsin gjort något i tror jag. Så det ska bli kul att se vad sjutton det kan bli. Har nog redan en liten idé..

Min första reaktion var typ ”Åh nej!”, jag har inte gjort något i lera på flera år och då var det mest tomtar i cerentilera som gällde. Men efter en liten session på Pinterest känns det rätt lovande ändå, detta ska bli så kul!

Detta ska bli så kul! 🙂

linnea

Va kul! Men vart köper man lera? 🙂

Ja visst är det?! Det finns ju en mängd olika lertyper, allt från cernitlera, modellera, trolldeg som du kan göra själv (jag tänker att det kan räknas som lera) och keramisk lera. Plus massa mer. Kolla i din lokala hobbyaffär, konstnärsaffär, leksaksaffär om de har något.

Alltså jag är så taggad på att se vad alla kan hitta på med lera!

Detta är så så svårt, och så så roligt! Peppar som bara den, och det kommer upp ett inlägg hos mig strax också!

Kul!!! skall försöka mig på’t!

Åh, är så megapepp på det här 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.