2015-02-28

Nytt till frukostbordet

Breakfast
(gif)

Att jag älskar frukost är något som inte kan sägas för ofta. Bäst är de där helgmorgnarna när jag går upp tidigt och kan bara gå ut i köket och duka upp världens bord med massa gott som jag kan sitta länge och njuta av. Mina vardagsfrukostar som jag äter på jobbet ser likadana ut varje dag. Ett gäng Finn Crisp med gurka på några, tomat och örtsalt på de andra. Och så vatten till. Jag älskar att dricka vatten.

Men helgfrukostarna får gärna varieras hur ofta som helst. Och så ska det vara massa olika saker att välja på. Yoghurt, flingor, müsli, frukt, olika sorters bröd – hårt eller mjukt, ägg i alla möjliga former, smoothie, juice, plättar/pannkakor eller gröt. Radion får gärna stå på i bakgrunden och hela dagen väntar på att upplevas.

Nytt till mitt frukostbord är fyra äggkoppar, mina första egna äggkoppar, någonsin. Har aldrig ägt några innan. Det har de senaste tio åren då jag har bott själv alltid varit något annat som jag har behövt mer. Jag har sett det mer som en liten nice-to-have-grej. Men så en dag på lunchen gick jag bort till Lagerhaus och hittade fyra stycken i guld för 19kr/styck. Tack och bock, dom tar jag!

Vad har ni för frukostfavoriter?

0

Kommentera

åh gillar dessa äggkoppar! trodde först du hade gjort dem själv! 🙂
frukost är bäst f.ö. kan äta frukost hela dagen.

ISA

åh, är så dålig på helgfrukostar men vill verkligen börja ”lyxa” mer då 🙂

Snyggaste äggkopparna! Äter nästan alltid scrambled eggs när jag väl gör ägg, men det här var så fint så jag kanske måste börja äta kokta ägg 🙂

De är så fina de där äggkopparna, letade efter dem själv när jag var på stan sist men hittade dem inte! Så himla fina 🙂

Ja frukost är verkligen det bästa som finns! Att bara koka lite ägg, fixa gröt och dricka ett glas juice till. Blir glad bara jag tänker på det!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.