2015-02-13

Inspiration inför Monthly Makers – Återbruk

Månadens tema för Monthly Makers är nu släppt av februarivärden Annica. Temat är ÅTERBRUK. För mig personligen innebär återbruk att ta något, en grej och ändra om, lägga till eller justera så att grejen får nytt liv. För mig kan det vara allt från stora förändringar till små.

Här är några projekt som jag tidigare har gjort på temat.

Gold and marble IKEA hack tableGör om ett IKEA-bord. Med hjälp av lite sprayfärg och kontaktplast kan ett annars ganska så vanligt IKEA-bord få nytt liv.

DIY - Flower pedestalSuperenkel piedestal av en skurhink och rep. På riktigt så enkelt som det låter.

DIY Flower GarlandEller så kan en göra en blomkrans av gamla ljusmanchetter

DIY - Easy Sweatshirt UpdateOch något så enkelt som att måla på en tröja tycker jag gör stor skillnad.

Hoppas att så många av er som möjligt vill vara med och är peppade på temat. Vill ni ha lite mer inspiration så har Emelie, Beata, BeatriceAnnica, MikaelaJessica, Alicia och Elsa gjort inlägg att inspireras av.

I dag är det dessutom fredag, vilket betyder HELG! Jag ska träffa kompisar och spela spel, gå på bio och spela innebandy. Sen såklart äta långfrukost och lata mig i soffan. Hoppas ni får en fin helg! ☼

0

Kommentera

Haha vad kul, jag gjorde också ett inlägg med saker jag gjort förut idag 😛

Jag såg det! La till en länk till ditt inlägg också 🙂

Tokälskar piedestalen! Är så sugen på att knåpa ihop något med rep för det är ju så snyggt.

Ja! Rep är superfint, men tyvärr rätt dyrt.

Åh men vilka grejer. Älskar verkligen detta tema!!!

Men ja! Mycket bra tema.

så himla fint det bordet blev!

Tack snälla. Gillar det själv supermycket.

Älskar verkligen din fina piedestal. Underbar!

Vilket roligt tema. Fina grejer du gjort.

Ljusmanschetter är bästa materialet!

Ett (för mig) oväntat bra material alltså!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.