2015-01-25

Monthly Makers Januari – Papper

Jag tycker det är så kul att vi har kommit igång med Monthly Makers. Ni vet det kreativa utmaningen/initiativet som jag och elva andra grymma tjejer har dragit igång.(Osäker på vad det är? Klicka på länken och läs mer.) Och inför första omgången med temat papper har jag nog börjat på typ tio olika idéer. Jag har hela tiden haft som tanke att vika något i papper för att jag tycker det är så kul. Och att jag när jag är rastlös eller bara behöver en paus på ex jobbet brukar vika små grejer. Efter många vändor fram och tillbaka tog jag tag i en gammal idé jag haft om att göra en slags mobil i papper, men det blev en liten vägghängande sak i stället.

Monthly Makers January - Paper
Små geometriska former som jag har vikt och sen målat med akvarell och hängt upp på en rundstav.

Monthly Makers January - Paper

Någon gång under dagen kommer Emelie att lägga upp sitt verk och på det inlägget kan ni kommentera med en länk till era grejer ni gjort. Eller lägg upp på instagram under #monthlymakers. Ser så fram emot att se vad ni har hittat på. Nästa tema presenteras den 10 februari, men vill ni ha extra koll på allt som händer gilla Monthly Makers på facebook.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

0

Kommentera

Väldigt fina!! Helheten i allmänhet och färgerna/målningen i synnerhet. Fint! Kanske tar mig an ett av er teman under vägens gång om orken infinner sig. Fint initiativ!

Tack! Ja, haka gärna på när du orkar. Ingen press, det ska som sagt bara vara kul.

Så fint! Älskar att du målat de i akvarell, ger verkligen en extra dimension till det!

Tack! Jag gillade det också mycket även om det var fleeeeera år sedan jag använde akvarell.

Men ja! Snyggt! Det är så himla kul att se vad alla hittat på!

Fint! Säger som Mikaela, gillar verkligen att du har målat dem i akvarell, superfint verkligen 🙂

Oj så fint! Som ett regn av regnbågsdiamanter!

åh vad fint hörru!!!

Så himla fint och vilket härligt initiativ!

Tack! Haka gärna på nästa månad om du har lust!

Så fint! Gillar hur de liksom ser ut att vara en del av väggen om en tittar på håll, himla fiffig och härlig inredningsdetalj!

Ja, bilderna får det verkligen att se ut som om det kommer från väggen.

Älskar färgerna! Superfint ju 🙂 Är så avis på alla som kan syssla med såhär pilliga saker som ska vikas. Allt jag gör blir snett jämt 😛

Wow gillar den stenhårt!

Snyggt! Fint med akvarellfärgens levande yta.

Megafin! Ni är så jäkla duktiga och kreativa allihop! Sjukt impad av er och detta roliga projekt!

OMG! Så söt!

Så tjusig! Det är så roligt att se alla fina ideér! Ser så fram emot att få delta!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.