2015-01-13

Inspiration – Tavelvägg

Gallery Wall inspiration

Jag tycker det är så fint med väggar fulla med tavlor och på min Pinterest har jag pinnat massa bilder på härliga, perfekt stylade vardagsrum med fint koordinerade tavelväggar. Hittills har vi i vår lägenhet bara satt upp några få tavlor och väggen ovanför soffan har gapat tom sen i februari då vi flyttade in för snart ett år sedan. Vad gäller olika tavlor, posters, vykort och annat att sätta upp på väggen råder det ingen brist på hemma hos oss, egentligen. För i vår klädkammare har det stått en flyttkartong med diverse tavelväggsmaterial ett bra tag. Men när en har de där perfekta bilderna som förlaga är det ju egentligen dömt att misslyckas. Men hallå! Så kan jag ju inte hålla på och tänka så ett av mina löften för 2015 är att få tummen ur och bara sätta upp och fixa till den här tavelväggen.

För även om vad som hängs upp på väggen är viktigt så tror jag att just bara grejen att hänga upp mycket av något kommer att ge en ganska så bra effekt. Och faktiskt det är ju inte värre än att vi bara kan ta ner det igen om vi ångrar oss.

För källor till bilderna klicka in på min board Home: Livingroom på Pinterest. Och vill ni följa mig där finns jag under  http://www.pinterest.com/dnilva/

0

Kommentera

ISA

det är så snyggt! vad man har på väggarna påverkar faktiskt rummet mer än man tror 🙂

Ja, men det gör ju faktiskt det.

Har velat få till en tavelvägg ovanför min soffa sedan jag flyttade in i min lägenhet – för tre år sedan! I år är det bannemig dags. Mitt problem har varit att jag tänker att hela väggen ska bli klar i ett svep, men måste nog försöka se det som ett work in progress.

Hehe, låter ju precis som för Philip och mig alltså. Samma visa var det i förra lägenheten också. Men vi tummar på att i år är året det händer! Ett steg i staget är nog det enda sättet.

Hm, har också en tom vägg bakom soffan. Iofs bor jag med pojkvännen i en ganska liten etta som är fullproppad med möbler (vi har kanske 20 av våra 40 kvadrat i själva rummet, och där har vi säng, soffa, byrå, två skrivbord, ett sängbord och en klädställning + bokhylla och allmän ”vi-har-inte-plats-vi-ställer-det-på-golvet”-förvaring, eh… Men just väggarna har vi inte gjort så mycket med egentligen, vilket ju är himla tråkigt. Så vad jag ville komma fram till var väl kanske tack för inspiration och kör på vettja! För det gör så mycket med bara en enda tavla på väggen.

Ja, men precis. Det blir ju ändå rätt stor skillnad om en bara får upp nåt!

Wah! Jag håller precis på att rumstera om vår tavelvägg i sovrummet. Efter denna monsterveckan tänkte jag ta tag i det där. Men har liksom fått för mig att jag vill ha en tapet bakom (pga av pinterest, haha) vilket gör det hela så mycket mer omständigt. Men det är VÄLDIGT FINT!

Men tapet bakom låter ju superfint! Pinterest alltså, det sätter griller i huvudet på en. Hehe.

Så mycket snyggt! Tycker att det är svårt att få ihop riktigt snygga tavelväggar och skulle bara vilja copy pastea några av rummen här ovan istället!

Exakt vad jag också känner, men jag ska dra ner förväntningarna och bara göra en vägg!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.