2015-01-30

En kul grej

Make your own bulletin board

Nu i dagarna släpptes en ny ungdomstidning som heter Bobo. Såhär beskriver de sig själva:
”Bobo är en livsstilstidning för unga i Sverige med inriktning mot musik, spel, film, tv, mode och läsning. Bobo görs i samarbete med unga över hela landet, och är till för alla som vill gå sin egen väg. Bobo gillar jämställdhet, mångfald och skön humor. Men också att ställa udda frågor, ifrågasätta och ta reda på mer.”

Inte för att jag kan så himla mycket om vilka ungdomstidningar det finns just nu, men jag tycker att det känns som att Bobo fyller ett tomrum. Det roligaste i detta är att jag är Bobos pysselredaktör! Varje nummer kommer jag att göra ett pyssel och visa hur det går till. I första numret gör jag en anslagstavla av ståltråd.

Tidningen finns ute i butik och på läsplatta NU.

0

Kommentera

Shit vad kul! Plus jättesnygg anslagstavla!

Men, ja! Det känns superkul. Och tack 🙂

Men wow, så roligt! Man kanske ska gå och bläddra i den där, kände att det blev ett tomrum i mitt hjärta när OKEJ försvann för några år sen, och Frida och Julia inte var intressanta nog… Veckorevyn är okej, men det är det enda. Jag kanske inte är målgruppen ens, men bra tidningar finns det för få av!

Men vad roligt! Känns verkligen som en tidning som behövs riktad mot ungdomar som kontrast till alla tidningar som kommit att kännas mer och mer ytliga.

Men exakt min tanke också. Därför blev jag extra glad när det var just den typen av tidning.

hurra hurra! grattis!

åh så kul! grattis!

Tack 🙂

Oj oj oj vad roligt – grattis!!!!!

Fantastiskt rutnät du har över bordet må jag säga

Sanna

Hur länge finns det här numret av bobo (som jag antar är den första) ute i butik??

Nästa nummer kommer den 24/2 så jag antar att om det inte har sålt slut så fram till någon dag innan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.