2014-12-03

Lucka nr 3: En bild på någon du älskat i år

Dags för lucka nr 3 i Emily Dahls julkalender.

Stockholm guide

Lucka nr 3: En bild på någon du älskat i år

Det kan hända att det är det självklaraste valet förutom min familj, men alltså. Den här personen, Philip, är ju bara så himla bäst. I år har det nog känts att jag älskar honom lite mer än vanligt. Kanske har det att göra med att början av året var lite naggat i kanterna. Till stor del på grund av att jag jobbade väldigt mycket. Eller så blir kärleken starkare med åren. (9 år and counting. Helt galet alltså.) Jag vet inte. Men det jag vet är att jag älskar honom så himla mycket.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

0

Kommentera

ISA

9 år är helt galet!! kärlek är fint!

9 år, helt galet! Gud vad fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.