2014-12-03

Helg i Helsingborg och bonusutflykt till Danmark

Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg
Weekend in Helsingborg

Jamen, jag åkte ju till Helsingborg i helgen för att hälsa på Patrik. Direkt efter jobbet hoppade Philip, jag och Stefan på tåget och dryga 6 timmar senare möttes vi av Patrik på perrongen i Helsingborg. Första kvällen var vi bara hemma, drack vin, åt pizza och pratade strunt. Så kom frågan upp vad vi skulle hitta på nästa dag innan själva inflyttningsfesten, som vi ju var där för. ”Vi kanske ska åka över till Danmark” sa Patrik. ”OM vi ska!!” sa vi andra i kör. Efter en stadig frukost tog vi båten och vips så strosade vi runt på Helsingørs gator. Vi åt smørrebrød och drack årets julöl. Hela Helsingør doftade jul. Det var julmarknader, brända mandlar och glögg i nästan varje gathörn. När solen gått ner och butikerna hade stängt tog vi båten tillbaka till Sverige, bytte om och fixade det sista innan gästerna kom. Kvällen och natten blev en fest fylld av glittriga hattar, färgglada sugrör och ballonger. Tidigt nästa morgon efter alldeles för få timmars sömn tog vi tåget hem till Stockholm som välkomnade oss hem med en fin solnedgång över Riddarfjärden.

Kort och intensiv helg men väldigt fin.

0

Kommentera

ISA

det faktumet att va sådär kunna dra över till utlandet.. det gillar vi

men!!! älskar sånt!! och känner varje gång jag ser danmarkbilder att jag måste hänga mer där, verkar så djävulskt mysigt. (och ser ju inte ens så himla kallt ut??)

Åh vad roligt! Jag har tänkt åka till Danmark hur länge som helst nu, för att hälsa på kusinen i Köpenhamn.. Men det blir ju aaaldrig av :/

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.