2014-12-28

Året som gått: fem DIY projekt

Såhär i slutet av december passar det väl himla fint med en liten tillbakablick av året som har gått. Först ut tar vi en titt på några av alla pyssel och DIY-projekt jag gjort.

Jag gjorde om ett IKEA bord: DIY – Soffbord i guld och marmor, IKEA hack Soffbordet står fortfarande i vardagsrummet och har funkat så himla bra. Eventuellt skulle guldfärgen behöva en liten uppfräschning om några månader, men det får bli när jag kan spraya det utomhus.

DIY - Flowers with wire and nail polishGjorde små blommor av ståltråd och nagellack Perfekt liten extradekoration på paket. Är rätt sugen på att göra en krans med jättemånga blommor att ha i håret.

DIY Chunky NecklaceOch ett halsband av tråd och ringar Det här halsbandet har jag använt så himla mycket. Tänker absolut göra flera, men letar efter den perfekta tråden som gärna får vara lite följsammare än den jag använde.

DIY - Flower pedestalEn superenkel piedestal, pall eller ett minibord knåpade jag också ihop. Den här har fått flytta in under vintern och vår garderobsblomma står och växer sig stor på den.

DIY - Easy Sweatshirt UpdateOch så målade jag på en tröja. Tröjan har jag använt flera gånger och färger håller fint i tvätten.

Är så pepp på ett ännu pyssligare 2015!

0

Kommentera

Fina (!) projekt men som tulpanälskaren jag är måste jag säga att det är utmärkta tulpaner! Efter julgranen är utslängd och julpyntet nerpackat, då jäklar!

Tack! Ja, men jag är så himla pepp på tulpansäsongen jag med. Jag minns just de här som extra fina dessutom.

Några dagar sent kanske, men kul återblick! Och gott nytt år, förresten!

Tack! Gott nytt år på dig också!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.