2014-10-29

Den som väntar på något gott

Greens
Greens
Det har tagit tid, lååång tid, men skam den som ger sig. Nu äntligen är det dags att smaka på den första snackspaprikan som jag sådde i våras. En av dem har blivit röd medan jag väntar på att de andra fyra också ska bli det. Är superpepp på den.

Greens
Greens
Greens
Sen har vi ju tomaterna också. De har liksom inte alls kommit igång eller mognat ute på balkongen alls. Trots optimala förutsättningar med söderbalkong och en riktigt bra sommar så har de inte blivit klara. Så när det började bli riktigt kallt för några veckor sedan var jag tvungen att klippa av tomatkvistarna och plocka in dem för att inte riskera att de skulle förfrysa utomhus. Det som är så himla bra med det är att en kan låta tomaterna få färg och mogna inomhus. Lägg bara dem på ett fat eller i en skål och vänta.

Rätt lyxigt ändå att kunna äta balkongodlade tomater i oktober/november.

0

Kommentera

Vilken fin skörd ändå! Tomaterna är supervackra bara att titta på.

Ja, det blev ju ändå en ganska fin skörd faktiskt.

asså!!! ser ju ut som godis! *____*

Nästan lika gott som godis…. nästan…

Så fina bilder på dina tomater! Saknar mina som är slut sedan en vecka tillbaka :'(

Tack! Åh, jag vet den känslan. Jag vill inte äta upp mina då det ju innebär att de kommer ta slut.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.